MASKİ’de Yangın Tatbikatı
Eğitim, 24 Haziran 2022 09:18Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet içi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Eğitimler kapsamında MASKİ çalışanlarına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından yangına karşı teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Malatya genelinde sorunsuz bir altyapı için çalışmalarını yürüten MASKİ Genel Müdürlüğü, bu hizmetleri yaparken iş güvenliği ve işçi sağlığına da büyük önem veriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda personele belirli periyotlarla iş güvenliği ve yangın eğitimleri veriyor.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yangın Güvenliği Eğitimcisi Seyfullah Soylu tarafından verilen eğitimde, yangına müdahale ve profesyonel ekipler gelene kadar görevli personelin yapacakları söndürme teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında çalışan personellerin eğitimlerine büyük önem verdiğini aktaran Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yangın Güvenliği Eğitimcisi Seyfullah Soylu, “Herhangi bir yangın, kaza ya da afet olayında ilk aşamada profesyonel ekipler olay yerine intikal edene kadar her bireyin kendisinin, ailesinin, arkadaşlarının canını ve malını kurtarabilmek için yapabileceği müdahale sistemleri var. Bu eğitim hem personelimizin işyerinde müdahale konusundaki bilgilendirmesini sağlayacak, hem de kendi hayatlarında, evlerinde böyle bir durumla karşılaşırlarsa ne gibi çözümler ve uygulamalar yapabileceklerini gösterecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, bu konuyu çok önemsiyor. Bizlerde Sayın Başkanımızın talimatları ile personellerimizi sivil savunma konularında sürekli olarak uygulamalı eğitimlerle bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Verilen teorik eğitimin ardından uygulamalı yangın eğitimi yapıldı. Olası bir yangın sırasında yangın söndürücülerin nasıl kullanılacağı ve söndürme teknikleri eğitime katılan personel tarafından tek tek uygulamalı olarak yapıldı.
Eğitim, 24 Haziran 2022 09:18
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
