BAŞKAN ÇINAR, MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Gündem, 09 Mart 2020 23:14BAŞKAN ÇINAR, MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ
BAŞKAN ÇINAR, MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Yol Arkadaşlarımız Muhtarlarımız’ projesi kapsamında bir araya geldiği mahalle muhtarlarının sorun, talep ve isteklerini dinledi. Başkan Çınar, muhtarların doğru ve kalıcı hizmetlerin halka ulaştırılması yönünde önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.
BAŞKAN ÇINAR, MAHALLE MUHTARLARININ İSTEKLERİNİ DİNLEDİ
İlyas Mahallesi Muhtar Evinde düzenlenen istişare toplantısına; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri, Muhtar Dernek Başkanları ve Mahalle Muhtarları katıldı.
MAHALLELERDEKİ SORUNLAR KONUŞULDU, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI
Başkan Çınar ve ekibi, bir süre mahalle muhtarlarıyla sohbet ettikten sonra, mahallelerde yaşanan sorunları gidermeye dönük yürütülen çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler paylaştılar. Yeşilyurt’a yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istişare edildiği toplantıda mahallelerdeki sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.
“NİTELİKLİ HİZMETLERİMİZDE MUHTARLARIMIZIN ROLÜ BÜYÜK”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını belirterek, mahalle muhtarlarının bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini sağladıklarını belirtti.
“MUHTARLARLA GÜZEL BİR DİYALOG VE İLETİŞİME SAHİBİZ”
Muhtarların, belediyeler ve halkın arasında önemli bir görevi yerine getirdiklerine işaret eden Başkan Çınar, istişare ve değerlendirme toplantılarını, belediye hizmetlerini daha verimli ve daha etkin hale getirmek için yaptıklarını ifade ederken, “ İlyas Mahallesi Muhtar Evinde bir araya geldiğimiz mahalle muhtarlarımızın sorun, talep ve önerilerini dinledik. İlçe genelinde yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız hizmetler hakkında bilgiler paylaştık. Halkımızın yaşadığı mahallelerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet kalitemizi daha güzel bir noktaya taşıyacağız. İstişare kültürünü geliştirmek suretiyle, ilçemizi adına yaraşır yatırım ve hizmetlerle buluşturma gayretindeyiz. Hep birlikte güzel ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek adına çaba sarf ediyoruz. Bizler ilçemizi geliştiren bütün hizmetlerimizi muhtarlarımızın destekleriyle hayata geçiriyoruz.Mahallelerin sorunlarını ve sıkıntılarını bilen muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımızdır.Her gün her an muhtarlarımızla birlikteyiz, onların önerilerinden maksimum seviyede yararlanıyoruz. Mahallelerde yaşanan sorunlarını tespit etmek ve muhtarların önerilerini almak amacıyla bu tür toplantıları sık sık yapıyoruz. Bugünde İlyas Mahallesi ve etrafındaki mahallelerin muhtarlarıyla verimli ve güzel bir istişare toplantısı yaptık. İletilen talepleri rapor haline getirdik, hem bizim yapacağımız hizmetler hem de diğer kurumlara iletmemiz gereken taleplerin çözüme kavuşturulması adına tüm işlemlerin takipçisi olacağız. Hep birlikte el ele verip güzel ilçemizi her alanda geliştireceğiz ve büyüteceğiz, daha iyi noktaya gelmesi adına çaba sarf edeceğiz. Halkımızla ve muhtarlarımızla böylesine güzel sinerjiye ve diyaloga sahip olduktan sonra her türlü sorunun üstesinden geliriz. Allah’ın izniyle bu birlikteliğimiz bizleri daha güzel hizmetlere kavuşmamıza vesile kılacaktır.” dedi.
Mahalle Muhtarları da, düzenlenen istişare toplantısından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür ettiler.
Konuşmaların ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Mahalle Muhtarları Türk Bayrağı açarak, yurt içi ve yurt dışında terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar yapan güvenlik güçlerine moral desteğinde bulundular.

Gündem, 09 Mart 2020 23:14
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
