YEŞİLYURT BELEDİYESİ, 226.'NCI PARKI YAPIYOR
Gündem, 19 Haziran 2022 03:03Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Karakavak mahallesinde yapımına başlanan 226’ncı parkı açacaklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Özcan ve Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Tosun ile birlikte Karakavak mahallesinde 10 dönümlük alan üzerinde hizmete sunulacak olan park alanında incelemelerde bulundu.
Yeni nesil park alanlarıyla birlikte Yeşilyurt’un var olan zenginliklerine yeni güzellikler katmaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İsmiyle müsemma Yeşilyurt’umuzun adına, markasına, geçmişine ve doğal güzelliklerine değer katmak bununla birlikte kişi başına düşen yeşil alan miktarımızı artırmak hedefiyle yeni park yatırımlarımızı teker teker hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Park yatırımlarımız, ağaç ve fidan ekimlerimiz, rulo çim ekimlerimizle birlikte ilçemizin bütün yaşam alanlarını daha renkli, daha canlı ve daha dinamik hale getirip yeni yaşam alanlarımızın sayısını hızla artırmaktayız. Vatandaşlarımızın aileleri ve çocuklarıyla birlikte rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturarak daha yeşil bir Yeşilyurt hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Yeşilyurt artık parklarıyla ve yeşil alanlarıyla bölgede öne çıkan, bu yöndeki yatırımlara örneklik teşkil eden güzel parklara kavuşan bir ilçe olarak ismini duyurmayı başarmıştır. “ dedi.
226’ncı parkı Karakavak mahallesinde vatandaşlarla buluşturacaklarını söyleyen Başkan Çınar, “Karakavak mahallesinde yapımına başladığımız yeni park çalışmamızla birlikte park alanlarımızın sayısını 226’ya çıkartmış olacağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından projelendirildikten sonra imalat ve yapım işleri başlayan 10 dönümlük park alanımız, yeni nesil oyun grupları, spor aletleri, yeşil alanları, süs ve kuru havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolları, aydınlatmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgemize farklı bir renk ve hareketlilik getirecektir. Bizler bütün yatırımlarımızı farklı bir bakış açısıyla hayata geçirip, yeni tasarımlar ve yeni mimari desenlerle hizmete almaya özen gösteriyoruz. Karakavak mahallemizde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız 226’ncı parkımızda her yönüyle farklı ve dikkat çekici özellikleriyle park yatırımlarına örnek gösterilecek kıymetli bir eser olarak yeni dönem yatırımlarımız arasında yerini alacaktır. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kaliteli ve nitelikli zaman geçirmesini sağlayacak, kişi başına düşen yeşil alan miktarımızın artmasını sağlayacak bu yeni park alanımız mimari çizgileri, farklı tasarımları ve sosyal donatılarıyla birlikte Yeşilyurt’un sosyal yaşam seviyesini artırma gayretlerimize büyük bir katkı sunacaktır. İnşaat çalışmalarına başlayan ekiplerimize başarılar diliyorum. Yeni parklarımız ve yeşil alanlarımızla birlikte Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalık ve farklılık olduğunu herkese ve her kesime yaşatmaya aralıksız devam edeceğiz. ” diye konuştu.
Gündem, 19 Haziran 2022 03:03
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
