Yeni Malatyaspor'da Hesaplar İbra Edildi
Spor, 04 Haziran 2022 22:36Yeni Malatyaspor'un olağan mali genel kurulunda tüm hesaplar ibra edildi. Başkan Başkan Adil Gevrek: "318 Milyon TL borcumuz var. Ciddi bir borç. Sürdürülebilir mi sürdürülebilir. Bu borç 10 milyon Euro'ya kapanır. 262 Milyon TL'den 318 Milyon TL'ye çıktı. 3 aydaki borçta 30 milyon TL kur farkı var" dedi.

Yeni Malatyaspor'un mali genel kurulu Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı. Divan Başkanlığına M.Duran Özkan'ın yaptığı genel kurulda tüm mali hesaplar ibra edilirken 2022-2023 Yılı tahmini bütçesi de 175 milyon lira olarak belirlendi. Kongrede konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil GevrekGevrek: "318 Milyon TL borcumuz var. Ciddi bir borç. Sürdürülebilir mi sürdürülebilir. Bu borç 10 milyon Euro'ya kapanır. 3 Ay önce 262 Milyon olan borç bugün itibariyle 318 Milyon TL'ye çıktı. 3 aydaki borçta 30 milyon TL kur farkı var. Yüzde 10'u aşarsam Başkan ve yönetim sorumlu. Böyle bir sorumluluğum var. Bizim sebep olduğumuz bir borç varsa mahkemede tek tek inceleyelim. Sadece kur farkından 155 milyon TL borç var. Bu borcu ben mi yaptım? TFF 115 milyon TL yayın gelirindeki bizim hak edişimizi kesti. Bu dediklerimin hepsi kayıtlıdır. Biz gelirken stat bitmemişti. Tesis yoktu. Biz tesislere 5 milyon Euro harcadık. Sayın milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, iş adamlarımıza çağrımdır. Siz 2 sene önce toplanıyordunuz Adil Gevrek'i devirmek için. Hadi şimdi yine toplanın. Beni de çağırın. Gerekirse hesapta sorun. Ben size tek tek borcu anlatayım. Gerçekleri kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz? Herkes üstünden sorumluluğu atıyor. Çıkın iyi günde de kötü günde de Yeni Malatyaspor'un yanındayım deyin. Yeni Malatyaspor'un lehine her zaman konuşacağım. Biz her yerde Yeni Malatyapsor'un haklarını savunuruz. Siz sustunuz. Hem Malatya ile ilgili hem Türk futboluyla ilgili sıkıntılar var." dedi.
"BİR ADAY ÇIKARIN"
Yeni Malatyaspor'da iki yılda yaşanan olaylara da değinen Gevrek "kongre olmadığı halde aday çıkardılar, bana istifa etmemi istediler,kulübün bulduğu sponsorları engellediler. Kulübe yardım edilmemesini istediler. İşte kongre burası gelin burada bize hesap 26 Haziran'da da kongre var buyrun bir aday çıkarın bende destek olayım, yanında duralım. Ama yoklar, buyrun gelin ortaya çıkınız" diye konuşru.
Mali tabloların okunmasıyla borcun 320 milyon olduğu ifade edildi. Yapılan mali genel kurul ile birlikte Yeni Malatyaspor’un borcu delegeler tarafından ibra edilirken, Denetim kurulu da ibra edildi. Tüm mali hesaplar ibra edilirken, yeni sezon tahmini bütçesi de 175 milyon olarak belirlendi.
Spor, 04 Haziran 2022 22:36
Yorumlar (0)

Kaymakam, üreticiyle buğday hasat etti

Ağbaba Ailesinin İşyerinde çıkan Yangın Hasara Yol Açtı

Kurum: 300 Bininci Konutu Malatya'da Teslim Edeceğiz

Doğru Tercih İçin 5 Altın Kural

Altan Öymen hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!
