Esenlik Süper Marketler, 3 yeni şube daha açıyor
Ekonomi, 01 Haziran 2022 05:12Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik, Zincir Marketler ağına 3 yeni şube daha ekleniyor.
3 Haziran Cuma günü saat 10'da açılışı yapılması planlanan şubelerde ise birçok ürün indirimli satışa sunulacak. Malatya'da vatandaşları kaliteli ve uygun fiyatlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerden Esenlik Zincir Marketlere 3 yeni şube daha ekleniyor.
Bir günde 3 şube açılışı yaparak Malatya'da bir ilki gerçekleştireceklerini kaydeden Esenlik A.Ş Genel Müdür Ata Ünlü, Malatyalıları Cuma günü saat 10.00'daki açılışa davet ederek, "Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde açılışa özel indirimler uygulayacağız. Malatyalı hemşerilerimizin bu indirimlerden faydalanmasını diliyorum. Hemşerilerimiz bize güvenmeye, bizimle olmaya devam ederler" dedi.
Esenlik marketler olarak ihtiyaç bölgesine göre ilave şubeler açtıklarını kaydeden Ünlü, " Esenlik marketler ihtiyaç olan bölgelere kontrollü bir şeklide yeni ilave marketler açmak bizim asıl hedefimiz. Bu hafta içi Esenlik tarihinde olmamış bir haftada 3 marketin aynı açılışının Cuma günü saat 10.00'da gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
Cuma günü açılacak olan yeni şubeler hakkında bilgi veren Ünlü, " Malatya'da mevcut marketler içerisinde en büyüklerinden biri olan Vilayet Marketimiz açılıyor. Valilik binamızın arkasındaki Özel İdare Binasına Esenlik olarak biz yaptık. 700 metrekarelik alana sahip bu marketimizi görkemli bir şekilde hizmete açmış olacağız. İkinci marketimiz, Sancaktar ismini verdiğimiz Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki halkımızın Doğu Garajı olarak bildiği noktada o bölgeye hizmet etmek maksadıyla açacağız.
Buradaki alan 240 metrekare büyüklüğünde. O bölgeye yeterli hizmeti vereceğini düşündüğümüz bir alana sahip. 3'üncü marketimiz de İnderesi Tabiat Parkında Malatyalı hemşerilerimize hizmet için küçük bir market açmayı hedefledik. 30 metrekarelik küçük bir alan. Piknik için oraya giden temiz hava almak isteyen hemşerilerimiz için hizmet vereceğiz. Her 3 marketin de Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olmasına temenni ediyorum. Bize güvenmeye bize inanmaya devam etsinler. Biz yılmadan, yorulmadan, aşkla Malatya'ya hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.
.jpg)
Ekonomi, 01 Haziran 2022 05:12
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
Şair ve Yazar Bahri Çavuşoğlu Vefat Etti
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
TSO’dan 102 Yıllık Vefa ve Güçlü Gelecek Mesajı
Malatya'da 4 Torbacı Daha Yakalandı
Tarihi Eser ve Kaçak Malzeme Ele Geçirildi
Kuyumcular Yeni Çarşıyı da Beğenmedi
Malatya Valisi Seddar Yavuz Nereye?
Başkınık Derneği Yeni Yıl Gecesi Düzenledi
Fendoğlu, Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi İstedi
Av. İbrahim Kalı'nın Kardeşi Vefat Etti
