MEV Bin 462 Öğrenciye Karşılıksız Burs Verdi
Eğitim, 31 Mayıs 2022 16:21Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Nedim Kayısıcı bu öğretim yılında bin 462 Üniversite öğrencisine burs verdiklerini açıkladı.

1985 Yılında dönemin Başbakanı, 8.Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal ın Onursal Başkanlığında İstanbul da ki iş adamların öncülüğünde kurulan Malatya Eğitim Vakfı (MEV) kurulduğu tarihten itibaren üniversite öğrencilerine karşılıksız burs yardımında bulunduğunu kaydeden MEV Malatya Şube Başkanı Nedim Kayısıcı "Bugüne kadar 40 bin öğrenciye burs sağlayan MEV, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında İstanbul da bulunan Genel Merkez tarafından 841 Üniversite Öğrencisine, Malatya Şubesi tarafından ise 621 Üniversite Öğrencisine olmak üzere toplam bin 462 Üniversite öğrencesine Kasım Ayında başlayıp Mayıs Ayında son bulmak üzere 8 ay süreyle karşılıksız burs yardımında bulunmuştur" dedi.
Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Naim KAYISICI, öğrencilerimize yapılan burs yardımı nedeniyle Malatya dan Vakfımıza burs desteğinde bulunan hayırsever işadamlarımıza, esnaflarımıza , kamu çalışanlarımıza, ve her zaman olumlu destekleriyle ulvi görevi birlikte yürüttükleri MEV Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, MEV Malatya Şube Yönetimine, MEV Malatya Kadınlar Kolu ve Genç MEV Üyelerine teşekkür ederek 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında aynı şevk ve heyecanla burs vermeye devam edeceklerini özellikle ilimizdeki hayırsever işadamlarının esnafımızın az çok demeden öğrencilerimize eğitim amaçlı yardımlarını esirgememelerini belirterek destek çağrısında bulundu.
Eğitim, 31 Mayıs 2022 16:21
Yorumlar (0)

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı

Gevrek: Ortada para yok, sadece laf var

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın ile Anlaştı

Malatya'da 10 Torbacı daha Tutuklandı

'Malatya Emin Adımlarla Ayağa Kalkıyor'

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı

15 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLER MALATYA’DA

MALATYALI HASAN DURAK

Onar Köyü’nde Muharrem Ayı Lokması Dağıtıldı

Depremzede Sporculardan 5’i bir yerde Şampiyonluk

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ
