Sadıkoğlu: Bu zorlu süreçte işletmelere kolaylık sağlanmalı
Ekonomi, 26 Mayıs 2022 18:46Malatya Vergi Dairesi Başkanının MTSOya yaptığı ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Salgının bıraktığı ekonomik yarayı sarmaya çalışan üyelerimizin vergi dairesinde yaşadığı sorunların çözümü için kolaylık sağlanmalı dedi.
Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, beraberinde Malatya Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürleri Kemal Mecit, Mehmet Kuzucu, Ahmet Tamer Yıldız ve Ahmet Zeki Cinoğlu ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.
“ÜYELERİMİZİN TALEPLERİNİ İLETTİK”
Oda üyelerinin Vergi Dairesi özelinde yaşadığı sorunlar üzerine istişare edildiğini kaydeden Başkan Sadıkoğlu, “Mart ayında göreve başlayan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı’yı Oda olarak ziyaret etmiştik. Bugün de kendileri Gelir İdaresi Grup Müdürleriyle birlikte iadeyi ziyarette bulundular. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerek vergi dairesi başkanımız gerekse grup müdürleri üyelerimizin yaşadığı sorunları ilettiğimizde duyarlılık gösterip çözüme kavuşturuyorlar. Vergi dairesi başkanımız hem şehrimiz için hem de üyelerimiz için her konuda istişareye açık. Pandemi süreci tüm sektörleri olumsuz etkiledi, pandeminin yaralarının sarıldığı bu süreçte bir de ekonomik sıkıntılar baş gösterdi. Bu dönemde üyelerimizin sıkıntılı süreci atlatabilmeleri için kamu kurum müdürlerimizin destek vermesini bekliyoruz. Bu il, bu ülke hepimizin. El birliği ile bu sıkıntıları atlatacağız. Ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
“OĞUZHAN BAŞKANIMIZ İLE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”
Malatya ekonomisinin gelişmesi için her türlü kolaylığı sunmaya hazır olduklarını belirten Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Bey'e ve değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vergi Dairesi Başkanlığı olarak bizler her daim sanayicimizin ve esnafımızın yanındayız. Zaten Oğuzhan Başkanımız ile sürekli istişare halindeyiz. Malatya ekonomisinin gelişmesi için biz vergi dairesi başkanlığı olarak her türlü kolaylığı sunmaya hazırız” şeklinde konuştu.
Ziyarette, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dündar, Selim Gültekin, Ömer Dinç ve Meclis Divan Üyesi Ayhan Altunok da yer aldı.
Ekonomi, 26 Mayıs 2022 18:46
Yorumlar (0)
MAGİNDER Gazetecilerin Basın bayramını kutladı
Ziraat Odaları TMO'nun Kayısı alımı yapmasını bekliyor
Malatya da Er ve Baran Ailelerinin mutlu günü
Kale de 'Turna Balığı' Yarışması yoğun ilgi gördü
TGK Basın Meslek Yasasını hazırladı
Bakan Murat Kurum'un artık Malatya'da bir caddesi var
Malatya’nın Baba Yiğitleri...
Malatya'da Kuru kayısı rekoltesi 100 bin tonu aşıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
