Aksa İl Müdürü Mustafa Gel ile MESOB Başkanı Şevket Keskin
Ekonomi, 04 Mart 2020 22:22Aksa Fırat Elektrik ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) arasında imzalanan anlaşmayla MESOB üyeleri bir yıl boyunca indirimli elektrik fırsatından yararlanacak. MESOB Başkanı Şevket Keskin, yapılan anlaşma ile yüzde 11 indirim ve bir yıl süreyle esnaf ve sanatkârların zamlardan etkilenmemesini sağladıklarını söyledi.
MESOB ile Aksa Fırat Elektrik arasında imzalanan anlaşma kapsamında oda üyeleri, 31 Mart 2020 tarihine kadar oda kayıt belgeleri ile Aksa Fırat Elektrik'in Malatya'daki Müşteri Hizmet Merkezlerine başvurarak sabit fiyat avantajından yararlanabilecek. Oda üyelerinin bir yıl boyunca sabit fiyat avantajından yararlanarak indirimli elektrik kullanmasını sağlayacak anlaşmanın imza töreni, Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürü Mustafa Gel ile MESOB Başkanı Şevket Keskin katılımıyla gerçekleşti.
En büyük indirim bizim için yapıldı
İmza töreni öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan ESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkâr kesiminin çok büyük bir sıkıntı içinde olduğunu, Aksa Elektrik'ten elektrik ücretlerinde en azından yüzde 10 indirim yapılması ve bir yıl süreyle yapılacak zamlardan muaf tutulmasını talep ettiklerini anımsatarak, "Müdürümüz bu konuda bir hayli mücadele verdi. Bizim istediğimiz rakamın da üstünde bir oranda yüzde 11 indirim ve bir yıl süreyle esnaf ve sanatkârların zamlardan etkilenmemesini sağladı. Belki de Türkiye’de en büyük indirim bizim için yapıldı. Şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bir yıl boyunca esnaflarımız zamlardan etkilenmeyecek
Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürü Mustafa Gel ise, müşterilerinin her an yanlarında olduklarını belirterek, her adımı müşterilerin hayatını kolaylaştırmak için attıklarını belirtti. Gel, esnaf odalarıyla böyle bir protokol yapma niyetinde olduklarını aktararak, "Ancak sizin öncülüğünüzde beklentilerin üstünde bir oranla protokol yapma fırsatı bulduk. Normalde bu konuyu yönetimimizle konuştuğumuzda onlar da sıcak bakıyorlardı. Sizlerin de istek, arzu ve duyarlılığınız sebebiyle iyi bir indirim protokolü yapmış olacağız. Bu zor dönemlerde hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Attığımız her adımda müşterilerimizin menfaatlerini koruyacak şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bir yıl boyunca esnaflarımız zamlardan etkilenmeyecek. Bugünün tarife koşullarında yüzde 11 indirime tekabül ediyor. Sabit fiyat verdiğimiz için yıl içerisinde zam gelmesi halinde bu indirim oranı daha da yukarı çıkmış olacak" şeklinde konuştu.
Ekonomi, 04 Mart 2020 22:22
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
