Fırat EDAŞ 144 Personelini Ödüllendirdi
Ekonomi, 07 Nisan 2022 11:14Malatya bölgesinde enerji hizmeti veren Fırat EDAŞ başarılı 144 personelini törenle ödüllendirdi.
Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2021 yılında özverili çalışmalarıyla üstün performans gösteren saha çalışanlarını ödüllendirdi.
Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), başarılı saha çalışanlarını ödüllendirdi. Şirket tarafından düzenlenen 2021 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Selman Nair ve bölge yöneticileri katıldı.
“Saha çalışanlarımızın desteğiyle 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz”
144 saha çalışanının ödüllendirildiği toplantıda konuşan Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, şirketin hızlı ve sonuç odaklı çalışmalarıyla takdir topladığını belirtti. Kandemir, “Fırat EDAŞ olarak 1 milyonun üzerinde aboneye hizmet sunuyor; 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz. Bu süreçte en büyük desteğimiz, gücümüze güç katan saha çalışanlarımız. Müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirleyen ekiplerimiz, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için İSG yönetmeliğine uygun biçimde, yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ederek var gücüyle çalışıyor. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal, duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Son yıllarda yükselişe geçen başarı grafiğimizin mimarı olan tüm saha çalışanlarımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.
Ekonomi, 07 Nisan 2022 11:14
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
Şair ve Yazar Bahri Çavuşoğlu Vefat Etti
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
TSO’dan 102 Yıllık Vefa ve Güçlü Gelecek Mesajı
Malatya'da 4 Torbacı Daha Yakalandı
Tarihi Eser ve Kaçak Malzeme Ele Geçirildi
Kuyumcular Yeni Çarşıyı da Beğenmedi
Malatya Valisi Seddar Yavuz Nereye?
Başkınık Derneği Yeni Yıl Gecesi Düzenledi
Fendoğlu, Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi İstedi
Av. İbrahim Kalı'nın Kardeşi Vefat Etti
