Lisanslı depo yatırımlarına 20 yıl vadeli kredi desteği
Ekonomi, 03 Nisan 2022 20:13Malatya TSOyu ziyaret eden Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, Lisanslı depo yatırımlarına 5 yıl ödemesiz, 10-20 yıl gibi vade imkanı olan kredi destekleri sunuyoruz dedi.
Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, beraberinde bankanın Malatya Şube Müdürleri ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Malatya TSO Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri yer aldı.
AYHAN: “YATIRIMLARINIZA SONUNA KADAR DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”
Ziraat Bankası’nın lisanslı depo yatırımlarına sunduğu kredi desteğinden bahseden Ayhan, “Malatya’mızda kurulan bir lisanslı depo var. Bu deponun, dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 85’ini karşılayan, birbirinden önemli tarımsal ürünleri olan Malatya’ya yeterli olmayacağını düşünüyoruz. Buğdayın, arpanın bu kadar çok olduğu ve yetiştiği Yazıhan İlçemizde hala bir lisanslı depo yok. Ziraat Bankası olarak lisanslı depo yatırımlarına, soğuk hava deposu yatırımlarına finansman desteği veriyoruz. Bu tür yatırımlara genel müdürümüzün talimatlarıyla sonuna kadar destek olmaya hazırız. 5 yıl ödemesiz dönem, 10-20 yıl gibi vade imkanı sunacağız. Ayrıca ürününü lisanslı depoda muhafaza eden çiftçimize 9 ay vadeli sıfır faizli kredi veriyoruz. Odanızın ve üyelerinizin bu alanda bir yatırımı olduğu sürece biz banka olarak sizlere destek olmaya hazırız. Bizleri bu nazik ağırlamanızdan dolayı da şükranlarımı sunuyorum” dedi.
ÖZKAN: “BANKALARLA SIKI İLİŞKİ İÇERİSİNDEYİZ”
Ziyaretlerinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür eden Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan da şunları söyledi; “Malumunuz olduğu üzere, dünya genelinde küresel bir ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Ülkemiz de bu durumdan payına düşeni alıyor. Şuanda tüm sektörler maliyet artışlarıyla baş edemez duruma geldi. Üyelerimizin ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşmada en önemli paydaşı elbette bankalar. Oda olarak gerek kamu bankaları, gerekse özel bankalarla sıkı bir ilişki içerisindeyiz. Ziraat Bankası ile ilişkimiz en üst seviyede. Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Bey, bankanın, üyelerimiz için sunacağı yeni destekler hakkında bilgi vermek için bizleri ziyaret etti. Kendisine ve ekibine bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Burhaneddin Tanyeri başta olmak üzere, bölgemizdeki ve ilimizdeki tüm yöneticilerine üyelerimize sağladıkları kolaylıklar ve destekler için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin, üyelerimiz ve ilimiz ekonomisi adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Ekonomi, 03 Nisan 2022 20:13
Yorumlar (0)
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
Şair ve Yazar Bahri Çavuşoğlu Vefat Etti
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
