Lisanslı depo yatırımlarına 20 yıl vadeli kredi desteği
Ekonomi, 03 Nisan 2022 07:52Malatya TSOyu ziyaret eden Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, Lisanslı depo yatırımlarına 5 yıl ödemesiz, 10-20 yıl gibi vade imkanı olan kredi destekleri sunuyoruz dedi.
                        
Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, beraberinde bankanın Malatya Şube Müdürleri ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Malatya TSO Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri yer aldı.
AYHAN: “YATIRIMLARINIZA SONUNA KADAR DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”
Ziraat Bankası’nın lisanslı depo yatırımlarına sunduğu kredi desteğinden bahseden Ayhan, “Malatya’mızda kurulan bir lisanslı depo var. Bu deponun, dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 85’ini karşılayan, birbirinden önemli tarımsal ürünleri olan Malatya’ya yeterli olmayacağını düşünüyoruz. Buğdayın, arpanın bu kadar çok olduğu ve yetiştiği Yazıhan İlçemizde hala bir lisanslı depo yok. Ziraat Bankası olarak lisanslı depo yatırımlarına, soğuk hava deposu yatırımlarına finansman desteği veriyoruz. Bu tür yatırımlara genel müdürümüzün talimatlarıyla sonuna kadar destek olmaya hazırız. 5 yıl ödemesiz dönem, 10-20 yıl gibi vade imkanı sunacağız. Ayrıca ürününü lisanslı depoda muhafaza eden çiftçimize 9 ay vadeli sıfır faizli kredi veriyoruz. Odanızın ve üyelerinizin bu alanda bir yatırımı olduğu sürece biz banka olarak sizlere destek olmaya hazırız. Bizleri bu nazik ağırlamanızdan dolayı da şükranlarımı sunuyorum” dedi.
ÖZKAN: “BANKALARLA SIKI İLİŞKİ İÇERİSİNDEYİZ”
Ziyaretlerinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür eden Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan da şunları söyledi; “Malumunuz olduğu üzere, dünya genelinde küresel bir ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Ülkemiz de bu durumdan payına düşeni alıyor. Şuanda tüm sektörler maliyet artışlarıyla baş edemez duruma geldi. Üyelerimizin ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşmada en önemli paydaşı elbette bankalar. Oda olarak gerek kamu bankaları, gerekse özel bankalarla sıkı bir ilişki içerisindeyiz. Ziraat Bankası ile ilişkimiz en üst seviyede. Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Bey, bankanın, üyelerimiz için sunacağı yeni destekler hakkında bilgi vermek için bizleri ziyaret etti. Kendisine ve ekibine bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Burhaneddin Tanyeri başta olmak üzere, bölgemizdeki ve ilimizdeki tüm yöneticilerine üyelerimize sağladıkları kolaylıklar ve destekler için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin, üyelerimiz ve ilimiz ekonomisi adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Ekonomi, 03 Nisan 2022 07:52
Yorumlar (0)
                        Çankaya Belediyesi Sabah Çorbası İkram Ediyor
                        YERLİ DİJİTAL ATÖLYEYE İLK KATKI GAZİANTEP'TEN
                        Doğanşehir’de Tren, Otomobile Çarptı
                        Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
                        11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
                        Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
                        Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
                        Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
                        Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
                        Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
                        Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
                        Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
                        Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
                        Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
                        Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
                        Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
                        MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
                        BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
                        Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
                        MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
                        BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
                        Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
                        AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
                        Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
                        Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
                        Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
                        Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
                        Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
                        CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
                        Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
                        Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
                        Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
                        Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
                        Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
                        DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
                        11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
                        Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
                        Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
                        Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
                        