BAŞKAN GÜDER, GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ İLE BULUŞTU
Eğitim, 17 Mart 2022 20:38Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle buluştu ve ilçede yapılan ve yapımı devam eden gençlik yatırımları hakkında bilgiler paylaştı.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geleceğin mimarı olan üniversite öğrencileri ile söyleşi programında bir araya geldi. İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde düzenlenen söyleşiye katılan Başkan Güder, kendisine yöneltilen soruları tek tek yanıtladı ve öğrencilerin taleplerini dinledi. İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili görsel sunum eşliğinde bilgiler veren Başkan Güder, projelerin Battalgazi’ye olan kazanımlarını bir bir anlattı. Öğrencilerin gelecek planlaması yaparken dikkat etmesi gereken noktalar hakkında öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Güder, ilçeye yapılacak olan yatırımlarda gençlerin fikirlerine büyük önem verdiklerini belirtti. Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Durmaz ve öğrenciler, söyleşi programına katılan ve ilçede hayata geçirilen yatırımlar için Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.
DEKAN DURMAZ: “YAPILAN HİZMETLER GURUR VERİCİ”
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Durmaz, “Öncelikle bir Malatyalı olarak Battalgazi Belediyemizin hizmet ve yatırımlarını konu alan tanıtım videosunu izlerken, ilçede yaşayan biri olarak çok gururlandım. Bu yatırımlardan bazılarına bizzat şahitlik ettim. Gurur verici hizmetler. Hizmet seferberliğinin sürdüğü Battalgazi’de bizlere bu duyguyu yaşayan ve bugün ki programımıza iştirak eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK KAPSAMLI ÇALIŞMALAR YAPTIK”
Gençlerle soru cevap kısmına geçmeden kısa bir açıklamada bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Her zaman söylüyorum ve bir kez daha söylemek istiyorum; öğrencilerimizle bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Geleceğimiz olan değerli öğrencilerimize ilçemize yaptığımız projelerimizi anlattık ve yarınlarına katkı sağlayacak güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Yaşadığımız dakika bizler için çok önemlidir. Bundan fazlasıyla istifade etmek gerekiyor. Ben bazen keşke üniversite yıllarıma geri dönebilsem diyorum. Özellikle gençlerimize tavsiyelerimiz var. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz ve bu okullardan mezun olmak sizin için yeterli olmaması gerekiyor. Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bilgi ve birikim anlamında üzerine her geçen gün yeni şeyler koymamız lazım. Kendimizi iyi yetiştirirsek eğer bu ülke ayakta sağlam durabilir. Yaptığımız işin hakkını verelim. Yaptığı için hakkını verenler her zaman başarılı olmuştur, olacaktır da. Unutmayın! Başarının anahtarı bizlerin elinde. Zamanı doğru kullanmamız gerekiyor. Çok çalışmamız gerekiyor. Battalgazi Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren ufku açık, sorumluluğunu bilen bir nesil yetiştirmek için taşın altına sadece elimizi değil, gövdemizi koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Gençlerimizin fikirleri ve idealleri bizler için çok kıymetlidir. Son üç yıldır ilçemize kazandırdığımız ve devam eden projelerimizi siz kıymetli öğrencilerimiz ile birlikte izledik. Göreve gelir gelmez gençlerimiz için çok kapsamlı çalışmalarımızı başlattık. Çünkü gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda durmadan, yorulmadan ve hiçbir zaman usanmadan imkanlarımız dahilinde yatırımlarımızı gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz” dedi.
Eğitim, 17 Mart 2022 20:38
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
