Yılmaz: Vatandaş İnim İnim İnler Hale Geldi
Siyaset, 12 Mart 2022 23:04İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" açıklamasına tepki göstererek "Sizin döneminizde vatandaş inim inim inler hale geldi" dedi.
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, "Sayın AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin açıklamasını üzülerek ve gülerek okudum. Böyle bir açıklama mı olur. Ne demek bizim dönemimizde "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik" demek.. Sizin döneminizde vatandaşın ezilmesini bırakın inim inim inler hale geldi. İnsanlar evine ekmek, yağ , şeker götüremez hale geldi. Bugün çıkın çarşı, pazar ve markete vatandaş artık meyveyi, sebzeyi kısacası gıdayı tane tane sayarak alır hale geldi. Milyonlarca insan işsiz ,aşsız yarınının nasıl olacağını bilmeden Allah'a emanet halde evine gider hale geldi. Sayın Eski Bakanımız Bülent Tüfenkci diyor ki, Hızlı artan girdi fiyatlarına rağmen Türkiye ekonomisi 2021 yılında yüzde 11 gibi bir büyüme yakaladı. Sayın Tüfenkci size göre Türkiye % 11 büyümüşte peki vatandaşın geliri acaba büyümüş mü ? Türkiye'de büyüyen sadece 5'li çete olan müteahhitler, Havuz Medyası , Sahipleri ve AKP Yandaşlarıdır. Bu ülkede ve Malatya'da sizin dönemiz de büyüyen tek şey AKP yandaşları ve sizlersiniz... Malesef Türkiye'de devasa büyüyen Sizlerin aile eşraflarınızın, akrabalarınızın, dostlarınızın, Siyasi ve Ticari ortaklarınızın banka hesapları ve mal varlıklarıdır. Bu ülkede şu an ezilmeyen, yokluk ve sıkıntı çekmeyen AKP'nin oluşturduğu belli bir zümredir" diye konuştu.
Başkan Hakan Yılmaz, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2021 yılı değerlendirmesinde tüm sosyal yardım programlarından faydalanan hane sayısının 6 milyonu bulduğunu söylemişti. 2022 Mart ayı itibarıyla bu sayı çok daha fazla artmıştır. Sayın Milletvekili Bülent Tüfenkci'ye soruyorum Sayın bakan 6 milyon haneye yardım yapılıyor diyor. Sadece 2021 yılı baz alındığında 6 milyon haneyi ve her hane'de ortalama 4 kişinin yaşadığını baz alırsak bu oran 24 milyon kişiyi bulur. Demek ki sadece 2021 Yılında bu ülkenin Dörtte Birinden fazlası sosyal yardımlarla yaşamak zorunda.. Sayın Tüfenkci bumudur vatandaşı ezdirmemek. Sizin döneminizde bırakın ezdirmemeyi milletin üzerinden silindir gibi geçtiniz ve ezdiniz. Elbet İYİ Parti ve vatandaş bunun hesabını en kısa zamanda yapılacak bir seçimde size sandıkta soracaktır. Biz İYİ Parti olarak sizin döneminizde yapılan tüm haksızlıkları , hukuksuzlukları , hırsızlıkları , milletin ve gençlerin çalınan hayallerinin hesabını elbetteki soracağız. Sizin anlayışınız 5'li Müteahhiti ve yandaşları yaşat ki bizler yaşayalım saltanat sürelim anlayışıdır. Siz bu anlayıs ile ülkeyi yönettiniz. Bizlerde Allah'ın izni ile MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN anlayışı ile Ülkeyi yönetmeye talibiz" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 12 Mart 2022 23:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
'KÖŞKERLİK SABIR, DİKKAT VE İNCELİK İSTER'
Üretici Dertli: Pancar Kazandırmıyor
GAZETECİLER AT YAYLASI’NDA OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI
TGK 29. BAŞKANLAR KURULU’NDAN GÖRKEMLİ GALA GECESİ
İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya'da
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Öğrencilerle Buluştu
Battalgazi Belediyesi Taziye Evleri Yapıyor
BAŞKAN ER: MUHTARLAR DEVLETİN VATANDAŞA UZANAN ELİDİR
Doğanşehir'de Kazada Bir Kişi Öldü
Yeni Malatyaspor: 0 1461 Trabzon FK: 4
TGK Sonuç Bildirgesi: BİK Teşvik Edici Olmalı
TGK: Gazetecilik Yasayla Güvence Altına Alınmalı
Ölmeztoprak’tan Bakan Yerlikaya’ya Malatya raporu
Yeşilyurtspor: 0 Kahramanmaraşspor: 2
Anadolu Basını Bolu'da Buluştu
Orduzu'da İntihar Eden Kadının Kimliği Belirlendi
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
Arapgir de Bilim Şenliği Başladı
Deprem Çalıştayı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SÜMER PARK'A VEFA KONAĞI YAPILIYOR
Yeşilyurt Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi
Sadıkoğlu: Dördüncü geçici vergi dönemini yeniden getirmeyin
Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı Yenileniyor
AĞBABA: ÇOK SAYIDA MÜKELLEF HAK KAYBINA UĞRAYACAK
Babacan: Terörsüz Türkiye Sürecini Adım Adım İlerletiyoruz
Arguvan Belediyesi Cumhuriyet Konseri Düzenliyor
ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP Malatya İl Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
Hayvan Yetiştiricilerine 50 Ton Arpa Desteği!
Malatya'da 11. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı Açılıyor
Cumhuriyetin Kuruluşunun 102. Yılı Kutlanacak
Malatya'da Yapılan Kırsal Konutların Sorunları Ele Alındı
Konak Düzdaşı Konutları Tamamlanıyor
Darende'deki Evini Müzeye Dönüştürdü
Darende Ağılbaşı Hizmete Kavuştu
Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı
Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu
Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'
