BİK Genel Müdürü Duran'dan Resmi İlan Teşekkürü
Basında Biz, 25 Şubat 2022 15:10Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Resmi İlan Fiyat Tarifesinin Tespitine Dair Cumhurbaşkanı Kararının Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altuna ve Basın İlan Kurumu Genel Kuruluna teşekkür etti.

onuya ilişkin bir mesaj yayınlayan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, “Dünyanın ve ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde, pandemi başta olmak üzere yaşanan olumsuz gelişmelerden en çok etkilenen sektörler arasında basın sektörü yer almakta. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Devletimizin atmış olduğu kararlı adımlarla başarılı bir mücadele örneği sergilediğimiz bu zor dönemde gazeteler ve gazete çalışanları için çok sayıda destek paketi hazırlayarak, sektörün nefes almasını sağladık.
Genel Kurulumuz tarafından teklif edilen resmi ilan fiyat tarifesinin kabulüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı da Resmi Gazete’de yayınlandı. Resmi ilan fiyat tarifesi, günlük fiili satış ortalaması 50 bin adedin altındaki gazeteler için 35 TL’ye diğer gazeteler için ise 63 TL’ye yükseltildi. Fiyat tarifesinin bu derece artırılması; Cumhurbaşkanımızın başta yerel basınımız olmak üzere basın sektörünün özgür olmasına ve de demokrasinin ana unsurlarından olan basınımızın gelişmesine verdiği desteği göstermektedir. Yeni resmi ilan fiyat tarifesinin sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum ve bu süreçte başta teklifimizi onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerini bizden esirgemeyen İletişim Başkanımız Prof. Dr. Fahrettin Altun’a ve de kararda emeği geçen Genel Kurul üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.
Basında Biz, 25 Şubat 2022 15:10
Yorumlar (0)

Hasan Basri Karataş Vefat Etti

Karakaya'dan Malatya'ya İçme Suyu Arayışı

Bursaspor Maçı Malatya'da Oynanacak

Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Konak'ta Hasar Alan Köprü Onarıldı

Yeşiltepe ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ İle Şenlendi

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği

Yeşilyurt'ta Aile Şenlikleri Düzenlendi

Malatya'da Bir Zamanlar Esansçılar

Hekimhan'daki Dipsiz Göl Yaygın Basında

Erbakan: Malatya da Depremlerin Yaraları Sarılmadı

Yavuz: Deprem ülkemizin değişmez bir gerçeğidir

'Sanat Sokak'ta Etkinliği Düzenlendi

Kuluncak'dan Elazığ'a Doğalgaz Boru Hattı

Ahmet Taş'a Veda

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Yeşilyurt'ta Esrar Ele Geçirildi

Darende de İçme Suları Tehlike Saçıyor!

Malatya da Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağbaba: Şire Pazarındaki Takas Yolsuzluktur

Doğanşehir Kaymakamı Deprem Konutlarını İnceledi

AK Parti 24 Yaşında

Milletvekili Sarıçiçek Yaylasını Gezdi

YILMAZOĞLU: MEMUR GEÇİNEMİYOR

Kaçak Hafriyat Dökülen Alanlar Temizleniyor

2’nci Ordu Komutanlığına Korgeneral Topaloğlu Atandı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eylül Ay'ında Gelecek
