Eski Malatya Yolu Asfaltlanıyor
Gündem, 16 Şubat 2022 19:02Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya il genelinde kış şartları göz önünde bulundurularak asfalt ve yama çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir şekilde yağan kar yağışının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan ve vatandaşların güvenli bir trafik seyri yaşaması adına Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından buzlanma ve tuzlama çalışmalarının ardından bozulmalar yaşanan yollarda yama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca yıl içerisinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çalışmaların bittiği bölgelerdeki yollarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor.
Eski Malatya’yı Malatya’ya bağlayan yol üzerinde asfaltlama ve yama çalışmalarının yapıldığı alanda bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “ Malatya’yı Eski Malatya’ya bağlayan yol üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bilindiği üzere MASKİ tarafından derinde kalan eski asbest boruların değiştirilmesi sonucunda yolda bozulmalar yaşanmıştı. Kış şartlarının ortadan kalkmasıyla birlikte ekiplerimiz bir yandan finisherli asfalt dökümü yaparken bir yandan da yama çalışmalarına başladı. Yoğun trafiğe sahip olan yolumuzdaki sıkıntıları gidermeye ve halkımızın güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışıyoruz. Yapılan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte rahat bir trafik ve güvenli bir trafik akışı sağlanmış olacak. Yaptığımız çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Gündem, 16 Şubat 2022 19:02
Yorumlar (0)

Vali Yavuz Tarihi Cem Evini Ziyaret Etti

Doğanşehir'de Tartışmalı İmar Planı Protestosu

AĞBABA, ÜRETİCİ BORÇLARININ ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Geçit: Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

MASKİ: 2.4 Milyar TL Değerinde Yatırımı Tamamladık

Sadıkoğlu: Basit usulle vergi devam etmeli

Arapgir'de Muhtarlar Toplantı Yapıldı

Turgut Özal Tıp Merkezi Pediatri Servisine Anlamlı Bağış

İnönü Üniversitesi Teknofest Yarışma Finallerinde

Keskin, Yeni Vergilendirme İçin Erteleme İstedi

Malatya'da Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne Kayhan Ay Atandı

Doğanşehir de Çilek Üretimi Yüz Güldürdü

Malatya’da iki yük treni çarpıştı: 1 yaralı

Özcan: Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak

Battalgazi Toptaş Mahallesinin Yolu Asfaltlandı

Geçen ay Malatya'dan 81 Bin Yolcu Uçtu

Malatya Valiliği 122 Milyon Yardım Yaptı

Malatyalı Arıcılar Sahte Bal'dan Yakınıyor

Malatya'da Suç Oranları Azaldı

Kabuklu fındığın kilosu 320 lirayı gördü

Doğanşehir'de ki Ahır Yangınında 10 Hayvan Telef Oldu

12 DEV ADAM 24 YIL ARADAN SONRA YARI FİNALDE!

TSO Battalgazi'de Taziye Evi Yapacak

Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Arenasına!

Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu

‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ Coşkusu

Altun: Malatya Stadı SOS Veriyor

Ağbaba: Cumhurbaşkanını Her Hafta Bekliyoruz

Yeşilyurtspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu

Yeşilyurtspor Emin Adımlarla Geliyor

Bakır: Okul Kıyafetleri İstenilen Yerden Alınabilir

Don Ödemesi Belli oldu: Dekara 5.500 TL.

Malatya'da yapımı tamamlanan 12 okul Açıldı

Arapgir Festivali Güreş Müsabakalarıyla Sona Erdi

Doğanşehir'deki Taş Ocaklarına Köylüler Tepki Gösterdi

Malatya'da 150 bin Öğrenci Eğitime Başladı

Arapgir'de Mor Reyhan Hasadı Başladı

FİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ!
