YEŞİLYURT BELEDİYE EKİPLERİ HEM KAPANAN YOLLARI AÇIYOR
Gündem, 21 Ocak 2022 14:46Yeşilyurtun Kadiruşağı Mahallesi yüksek kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların yanı sıra Gözene Değirmenbaşı mevkiinde rahatsızlanan bir vatandaşın imdadına bölgede yol açma çalışmaları yapan Yeşilyurt Belediye ekipleri yetişti.
Yeşilyurt’un yüksek kesimlerinde bir yandan yol açma ve tuzlama çalışması yürüten Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri diğer taraftan da gelen ihbarlar üzerine mahsur kalan vatandaşlara yardım ediyor.
Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından kırsal bölgelerde yol açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, Kadiruşağı Mahallesi yüksek kesimlerinde kar ve tipi dolayısıyla yolda mahsur kalan bir aracı kurtardı.
Araçta bulunanların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden Yeşilyurt Belediyesi personelleri, 1 saatlik çalışmanın ardından aracı bulunduğu yerden çıkarttı.
Araçta bulunanlar desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sunarken, “ Bugün erken saatlerde alış veriş için evimizden çıktık ve merkeze geldik, giderken her hangi bir sorun yaşamadık. Ancak dönüşümüz geç saatlere kaldığı için dondurucu soğuğun etkisiyle yollarda buzlanma oluşmuştu, aracımız daha fazla ilerleyemedi ve yolda kaldık. Yeşilyurt Belediyesini aradık, bölgede çalışma yürüten ekipler hemen yardıma geldiler ve bizi kurtardılar. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar başta olmak üzere ihbarımız üzerine buraya gelip bizi kurtaran tüm personellere ve kurtarma çalışmaları sırasında yanımızda olan Yakınca Mahalle Muhtarımız Mevlüt Tunç’a çok teşekkür ediyoruz. Belediye ekipleri bize evimize kadar eşlik ettiler, sağ olsun var olsunlar.” diye konuştular.
Yeşilyurt Belediyesi ekipleri ayrıca Gözene Değirmenbaşı mevkiinde Jandarma personelleriyle ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde; rahatsızlanan bir vatandaşın hastaneye sevk edilmesini sağladı.
Gündem, 21 Ocak 2022 14:46
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
