Milletvekili Ağbaba'dan Yeni Malatyaspor'a Destek
Spor, 08 Ocak 2022 00:31CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Trabzonspor-Malatyaspor karşılaşmasında Malatyasporun penaltısının verilmediğini ve açıkça haksızlık yapıldığını belirterek,hakemler takımımızın hakkını çalmaya son vermelidir dedi.
Trabzonspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 90+3’ncü dakikasında Osman Haqi’nin rakip ceza sahasında Hüseyin tarafından düşürülmesindeki penaltının verilmemesi nedeniyle tartışmalar devam ediyor.Maçla ilgili görüntüleri değerlendiren TV’lerin spor programcıları ve yorumcular, pozisyonun kesinlikle kırmızı kartlık olduğunu söyleyip, Hakem Aydınuz’un kararını ve VAR’ın müdahale etmemesini eleştiriyor.
TÜM TÜRKİYE ŞAHİT
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak yaşananları kınadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya’mızın gözbebeği, ortak değeri Yeni Malatyaspor’umuzun Trabzon deplasmanında yaşadıklarına tüm Türkiye şahit oldu. Sahada alnının teriyle mücadele edip, puan kazanan takımlara bir sözümüz yok. Ama artık şunu görüyoruz ki siyasetin sonuna kadar içine girdiği, siyasilerin etkili olduğu spor iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı” dedi.
YENİ MALATYASPOR’UMUZU YİNE EZDİLER
Ağbaba açıklamasının devamında; “Trabzonspor- Yeni Malatyaspor karşılaşmasında gördük ki hem saha hem de VAR’daki hakemler, gördükleri pozisyonlara düdük çalmak yerine, mücadele eden takımın hakkını ‘çalıyorlar’. Trabzonsporlu oyuncunun Yeni Malatyasporlu oyuncunun yüzüne vururken, suratının şekline iyi bakın. Biliyor ki hakem olumsuz bir şey vermeyecek. Tüm Türkiye’nin gördüğü pozisyonu hem sahadaki hem de VAR’daki hakemler görmemezlikten geldi. Maçın kader anı olan penaltı pozisyonu herkes gördü. Spor kamuoyu pozisyonun penaltı olduğunu gördü ama maçın hakemleri görmedi, daha doğrusu görmek istemedi. Türkiye’de siyasallaşan futbolun geldiği hal budur. Siyaseten güçlüysen sahada da güçlü olursun maalesef günümüzde durum budur. Daha iki hafta önce hazsızlığa uğrayan Yeni Malatyaspor’umuzu yine ezdiler. AKP’li siyasiler buna ses çıkaramazlar. Bir kez daha yüksek sesle söylüyoruz; Malatya ve Yeni Malatyaspor sahipsiz değildir. Takımımızın her türlü platformda hakkını arayacağız.”ifadelerini kullandı.
Spor, 08 Ocak 2022 00:31
Yorumlar (0)
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
