AĞBABA; YENİ MALATYASPOR ORTAK DEĞERİMİZ
Spor, 21 Aralık 2021 07:52CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyasporun içerisinde bulunduğu durumla ilgili Önce kulübü arka bahçeleri yaptılar, sonra siyasete alet ettiler, şimdide çırpınışını izliyorlar dedi. Ağbaba, Ligin dibine demir atan takımın yönetim kadroları şapkayı önüne alıp düşünmelidir ifadelerini kullandı.
Süper Lig’de 6 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor’un Çaykur Rizespor maçında aldığı 1-0’lık galibiyet bardağı taşıran damla oldu.Teknik Direktör Marius Minel Sumidica’nın maçın ardından yaptığı “Malatya için çok büyük kriz başladı” ifadeleri takımın içinde bulunduğu durumun özeti olarak değerlendiriliyor.Bugüne kadar kentin ortak değeri Malatyaspor’a yönelik sürekli yapıcı eleştirilerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba hem yönetimin hem de takımı arka bahçe yapan siyasetçilerin şapkayı önlerine alıp düşünmeleri gerektiğini belirtti.
“Spor Toto Süper Lig’de beş sezondur yer alan Yeni Malatyaspor, geçen sezonlarda yaşadığı sıkıntıları bu sezonda da yaşamaya devam ediyor” diyen Ağbaba, “Bugüne kadar kendileri çaldılar, kendileri oynadılar. Takımın en iyi gününde fotoğraf çektirmek için yarışa girenler, şimdi sırtlarını döndüler. Büyük maçlar olunca statta yerini alan AKP’liler, takımı yüzüstü bıraktılar” ifadelerini kullandı.
YENİ MALATYASPOR ORTAK DEĞERİMİZ
Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un Malatyalıların ortak değeri olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Akla hayale gelmeyecek olaylar yaşıyoruz. Sezon başında İstanbul’da işadamlarından destek alabilmek için bir toplantı yapıldı. Çoğu toplantı ve davete olduğu gibi o toplantıya da davet edilmedik. Niye, çünkü kulübü arka bahçeleri olarak görenler, bizim söylediğimiz doğru sözlerden rahatsız oluyorlar. Akıllarınca Yeni Malatyaspor’un yanında olduklarını gösterip, taraftara, Malatyalılara şirinlik yapıyorlar. Ne oldu, o toplantıdan ne sonuç çıktı? Sezon başında muhalefet milletvekilini dışlayarak toplantı yapanlar şimdi bir toplantı daha yapsınlar. Takımın iyi günlerinde sürekli ziyaret edip, “Takımımızın yanındayız” diyenler,neredesiniz? Menfaatleri olmayınca her şeye sırtlarını döndükleri gibi, Malatyalıların ortak değeri olan Yeni Malatyaspor’a da sırtlarını döndüler.”
HEP BİRLİKTE TAKIMA DESTEK VERELİM
Şehrin bütün dinamikleriyle takıma sahip çıkması gerektiğini dile getiren Ağbaba, “Bu takım hepimizin. Her ne kadar biz dışında tutulsak da bu takım için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Takımın kötü duruma düşüşünü izleyen siyasilere çağrımızdır, Malatya’nın ortak değerinin çırpınışını izlemeyin. Hep birlikte takımımıza destek verelim.Unutmamak gerekir ki takım küme düşerse Malatya da küme düşer. Malatyaspor yöneticileri de bu kötü gidişi ele alarak ne yapılması gerekiyorsa yapmalı,takımı daha sıkıntılı günlere bu haliyle sürüklememelidirler” dedi.
Spor, 21 Aralık 2021 07:52
Yorumlar (0)
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
Şair ve Yazar Bahri Çavuşoğlu Vefat Etti
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
TSO’dan 102 Yıllık Vefa ve Güçlü Gelecek Mesajı
Malatya'da 4 Torbacı Daha Yakalandı
Tarihi Eser ve Kaçak Malzeme Ele Geçirildi
Kuyumcular Yeni Çarşıyı da Beğenmedi
Malatya Valisi Seddar Yavuz Nereye?
Başkınık Derneği Yeni Yıl Gecesi Düzenledi
Fendoğlu, Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi İstedi
Av. İbrahim Kalı'nın Kardeşi Vefat Etti
TOKİ Arguvan'a Konut Yapmak İçin Başvuru Alıyor
Milletvekili Ölmeztoprak'tan Diyanet'e Ziyaret
Başkan Er: Malatya Bir Yılda Ayağa Kalktı
GENÇ MÜHENDİS ADAYLARI DUVAR ÖRMEK İÇİN YARIŞTI
Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım Platformu Kurdu
Yeni Malatyaspor Maça Çıkmıyor
Darende'nin Aslantaşları Yerinde Kalacak
Darende'nin 'Küllü Mağara'sı Keşfedilmeyi Bekliyor!
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Malatya’da 1. Oldu
