Malatya Polisi'nden Engelliler Günü Etkinliği
Asayiş, 06 Aralık 2021 06:37Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Polisevinde düzenlenen programa Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, “3 Aralık dünya Engelliler Günü dolayısıyla bugün bir aradayız. Amacımız engelsiz bir dünya sunabilmek. Sizlerin, Allah’ın lütfu olan çocuklarımıza farklı bir gece yaşatabilmek için bir araya geldik. Sizler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 1845’ten beri kurulmuş olan şanlı, şerefli, halkın canını, malını, namusunu korumakla görevli olan polis teşkilatı sizlerin daima yanında. Sizlerin kutsal ve ağır bir yükünüz var engelli çocuklarınıza ve yakınlarınıza engelsiz bir hayat vermeye çalışıyorsunuz. Pandemi ve deprem sürecinde en çok sizler etkilendiniz” diye konuştu.
Her daim engelli vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Vali Aydın Baruş, “Bu tür sosyal faaliyetlerin hem sizler için hem aileleriniz için ne kadar anlamlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Böyle bir organizasyonda bir araya gelmeniz sohbet etmeniz dertlerinizin konuşulması önemlidir. Evlatlarımız hepimize emanet bu dünyada imtihan halindeyiz. Bazılarımız her şey elverişli olduğu halde maalesef hayata karşı nankör davranıyoruz, sanki hey şey tamam olunca mutlu bir hayat sürdüreceğiz. Maddiyat bolluk içerisinde olunca hayatımız son derece düzgün olacak diye düşünüyoruz ama hayat böyle bir şey değil. Hayat çevrenizde bulunan insanları mutlu etme ile mümkün, siz ne kadar hayata karşı iyimser bakarsanız, aile fertlerine ne kadar çok gülümserseniz, karşılaştığınız zorluklarda ne kadar çok el ele tutuşursanız hayat sizin için o kadar çekilebilir ve mutlu olacaktır. Her zaman sizlerle beraber olacağımı belirtmek isterim. Kapımız her zaman sizlere açık olacaktır"” şeklinde konuştu.
Asayiş, 06 Aralık 2021 06:37
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
