Şener Eroğlu, Oda Başkanlığına Aday Oldu
Gündem, 27 Kasım 2021 04:48Kuaför Şener Eroğlu Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. Eroğlu basın açıklamasında, Esnaf ve sanatkârları heyecanlandıracak bir projeler ve kuracağımız bir kooperatif ile kuaför esnafımıza katkı sunacağız dedi.
Malatya'nın tanınmış kuaförlerinden Şener Eroğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. 1989 yılında başladığı meslek hayatında sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek, isminin marka değerini yükselterek bugünlere geldiğini belirten Şener Eroğlu, “Mesleğimi farklı bir bakış açısıyla 30 yılı aşkın süren bu çalışma ile önemli çalışmalara imza attık. Kimi zaman engellerle karşılaştık. Ancak azimle engelleri aşmayı başardık. Bu sektörde yaşanan sorunların, esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın daha iyi koşullarda çalışmasını sağlayacak yatırımların önünü açmak ve onlara Malatya Berberler ve Kuaförler Odası olarak gerekli destekleri sağlayabilmek adına oda başkanlığı seçimlerinde aday olmaya karar verdim. Önümüzdeki ay yapılacak olan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde aday olarak Berber ve Kuaför esnafının ekonomik açıdan zor günler geçiren ülkemizde daha iyi koşullar da müşterilerine hizmet verebilmesini sağlayacak birçok projenin çalışması içerisindeyiz. Esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın çalışma hayatı içerisinde çok fazla alın teri sarf etmesi tabiatıyla sektörel bir yıpranmayı da beraberinde getirmektedir. Çalışması içerisinde bulunduğumuz projenin en önde geleni esnaf arkadaşlarımızın yıpranma payının devletimiz tarafından tanımlanıp sosyal güvenlik ve BAĞ-KUR sistemine dahil edilmesi için gerekli yasal çalışmalara başlamak olacaktır. Böylelikle Esnaf ve sanatkârlarımız emeklerinin karşılığını almış olacaktır" dedi.
Eroğlu şöyle devam etti:
Esnaf ve sanatkârlarımızı heyecanlandıracak bir diğer projemiz ise kuracağımız bir kooperatif ile esnafımıza ucuz ve uygun koşullarda malzeme temini sağlamaktan esnaf ve sanatkârlarımıza maddi desteğe kadar birçok alanda katkı sağlamaktır.
Berber ve Kuaför esnafının en büyük sorunlarından olan BAĞ-KUR ve SGK primlerinin iyileştirilmesi ve primlerini yatırmakta zorluk yaşayan esnaflarımızın sıkıntılarının çözülmesi için gerekli yasal çalışmalara başlayarak uzun yıllardır ihmal edilen bu önemli konunun bir an önce çözümünü sağlamak istiyoruz.
Ekonomik olarak sıkıntılarını ve kaygılarını atlatmış esnaf ve sanatkârlarımızla birlikte sektörde yaşanan kalifiye elaman sorununu çözmek adına daha önceden kısıtlı imkanlarla başlatmış olduğumuz sektör içi eğitim kurslarını daha profesyonel ve katılımı yoğun eğitimlerle destekleyerek berber ve kuaför esnafımızın geleceğini temin altına almak istiyoruz.
Tüm bu bağlamda birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ederek berber ve kuaför esnafı kardeşlerimize eşit ve paydaş bir anlayışla yaklaşacağımızı taahhüt ederek Malatya Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına adaylığıma tüm esnaf ve sanatkâr camiamızın desteklerini bekliyorum."
Gündem, 27 Kasım 2021 04:48
Yorumlar (0)
Kiraz Ailesinin Acı Günü
Malatya'da 7 Aylık Gelin'in Şüpheli Ölümü
Van'da Çocuk Haberciliğinde Etik Dönüşüm Zirvesi
'DEPREM BÖLGESİNDEKİ ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI'
Ağbaba: Malatya OSB Arıtması Ne Zaman Bitecek?
Van’da Çocuk Hakları Çalıştayı başladı
TAŞTEPE MALATYA’NIN YENİ GÖZDE MAHALLESİ OLACAK
Başkan Er: Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışıyoruz
Başharık'ta Gençlik Merkezi ve Spor Sahaları Yapılıyor
PROF. DR. KEMAL SAYAR MALATYA KİTAP FUARI’NDA
Yeşilyurt’ta Şiir Ve Müzik Dinletisi Düzenlendi
Yeşilyurtlular Derneği Başkanlığına Cücemen Getirildi
Doğanşehir Belediyesi Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Başkan Er, 88 Yaşında Okumayı Öğrenen Kadınla Bir araya Geldi
Yeşilyurt Belediye Meclisi Gündem Maddelerini Onayladı
500 Bin Sosyal Konut Başvuruları Başlıyor
Fotoğrafçılar Darende İlçesini Fotoğrafladı
BATTALGAZİ’DE YATIRIM TURU
Pütürge-Örmeli'de Cem Evi Temeli Atıldı
Hekimhan'da 'Çocuklar Üşümesin' Kampanyası
Yeşilyurt'ta 'Bisiklet ve Yürüyüş Yolu' Yapılıyor
Şair ve Yazarlar Kitap Fuarını Değerlendirdi
Başkan Taşkın: Malatya Hızla Ayağa Kalkıyor
Doğanşehir'de Odun Keserken Uçuruma Yuvarlandı
Darende ilçesine İçme Suyu Takviyesi
Başkan Er: Malatya'nın Geleceğinde Gençlerimiz Olacak
H. Sadık Polat Ortaokulu'ndan Başkana Ziyaret
Çilesiz ve Karakavak Taziye Evleri Açılışa Hazırlanıyor
Dolandırıcı Kamera Takibiyle Yakalandı
CHP'den Muharip Gazilere Ziyaret
AYM Başkanı Özkaya Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı
TGC 43. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu
Milletvekili Ölmeztoprak Ziyaretlerde Bulundu
Başkan Er: Hal Binası Alanı En Prestijli Proje Olacak
KİTAP FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Malatya Kent Konseyinde GETAT Konferansı
Yeşilyurt'ta ‘Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
Yeşilyurt Belediyesi ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
Malatya'da Özel Tiyatroya Bakanlık Desteği
