Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlarla Sivas'ta Toplandı
Gündem, 18 Ekim 2021 01:04Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Yeşilyurt Mahalle Muhtarları Eğitim ve İstişare Toplantısı Sivasta düzenlendi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri, Muhtar Dernek Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı eğitim ve istişare toplantısında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri ele alınıp, ilçedeki sorunlar ve çözüm yolları detaylı bir şekilde konuşuldu.
Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinin yanı sıra kamu ve kurumların yatırımlarının vatandaşlara ulaştırılması aşamasında köprü vaziyeti görmeleri nedeniyle stresli bir çalışma hayatına sahip mahalle muhtarlarının moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla gerçekleşen iki günlük Sivas programında 2021 yılında Yeşilyurt’ta hayata geçen yatırımlar ve 2022 yılı planlamaları üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
Sivas’taki programın verimli geçtiğini ifade eden Mahalle Muhtarları, Yeşilyurt Belediyesi ile aralarındaki uyumlu ve koordinasyonlu çalışmanın her geçen gün daha da güçlendiğini ifade edip, katkılarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.
Yeşilyurt’ta ki muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mahalle Muhtarlarıyla aralarındaki iletişim ve diyalogu bu tür programla daha güçlü hale getirip, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırdıklarını söyledi.
19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Sivas’ta düzenlenen programda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, geleceğin Yeşilyurt’unu inşa ederken muhtarlardan ciddi destekler aldıklarını söyledi.
Mahalle Muhtarları istişare toplantısından sonra Sivas’taki tarihi ve kültürel mekanları da gezdiler.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Gündem, 18 Ekim 2021 01:04
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
