Sumudica: Adanaya Mücadele için Geldik
Spor, 17 Ekim 2021 01:41Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, Buraya mücadele etmek için geldik.Taraftarlarımıza söz vermiştim,eğer mücadele ederseniz bu mücadele size puan getirir. Bugün de Malatyaspor taraftarlarına bu 3 puan armağan ediyoruz dedi.

Adana Demirspor karşısında iyi bir mücadele verdiklerini belirten Teknik Direktör Marius Sumudica, “Tüm oyuncularımı kutluyorum. Çok akıllı ve yetenekli bir kadromuz var. Sahada 3 puan için mücadele ettik, sonuç olarak bunu da hak ettik. Birinci ve ikinci yarı daha fazla skor yapma şansımız oldu ama fırsatları değerlendiremedik. Burada Adana’nın da şanslı idi. Futbolcularıma saygı duyuyorun saha da çok iyi mücadele ettiler, çok mutluyum. Takıma geldiğimden beri yaptığımız 6 antrenman boyunca onlara gösterdiklerime saygı duydular. Çok akıllı, zeki oyuncularım var. 3-5-2’li sistemi oynayabilecek, onu anlayabilecek oyuncularım var. Bugün mutluyum. Yeni Malatyaspor taraftarı çok sıkıntılar çekti bugün burada buna son vermeye çalıştık. Benim için Türkiye en iyi liglerden biri. Taraftarlar çok fanatik. Size hoca olduğunuzu hissettiriyorlar. Süper Lig’i çok özlemişim. Sumudica geri döndü. Daha da iyi günlerimiz olacak” diye konuştu.
Montella: Kaybettiğimiz için üzgünüz
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2-0 mağlup oldukları Yeni Malatyaspor maçı sonrası, “kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dedi.
Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup olduktan sonra maç sonu açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Aslında hepimiz üzgünüz. Soyunma odasında ne kadar üzüldüğümüzü bizler gördük. Maçın en kritik anlarında şans yanımızda değildi. Bazı anlarda şansın hiç bizim yanımızda olmadığını gördük. Bazı pozisyonlarda istediğimiz olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz.
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’yı daha önceden tanıyorum, oynatacağı oyun stilini biliyordum. Kendisini tanıyordum önceden. Romanya’da hiç umulmadık bir takımla şampiyon oldu. İstediğimiz pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Maçta kapanacaklarını biliyorduk o nedenle kalite eklememiz gerekiyordu. O nedenle değişiklik yaptık. Maçta kaliteye ihtiyacımız vardı.Ancak karşılaşmada bunu yapamadık ve önümüzdeki haftalara bakacağız” diye konuştu.
Spor, 17 Ekim 2021 01:41
Yorumlar (0)

Fetiyespor, Yeni Malatyaspor'a Gol Yağdırdı: 6-1

Kenger Sakızı Darende'nin Markasıdır

Haluk Levent konser sonrası fenalaştı

CHP Doğanşehir İlçe Başkanlığına Koca Seçildi

Malatya'da Huzur Operasyonu

Akçadağ'da Pilav Şenliği Düzenlenecek

Özalper Mahallesine Taziye Evi Yapılacak

Vali Yavuz: Üniversite Öğrencilerimizin Sorunlarını Sahipleneceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Öğrencilerle Buluştu

İtfaiye Teşkilatlarında Personel Sayısı Artırıldı

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Yeşilyurtspor Son Dakikada Beraberliğe Ulaştı: 2-2

Vali Yavuz Tarihi Cem Evini Ziyaret Etti

Doğanşehir'de Tartışmalı İmar Planı Protestosu

AĞBABA, ÜRETİCİ BORÇLARININ ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Geçit: Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

MASKİ: 2.4 Milyar TL Değerinde Yatırımı Tamamladık

Sadıkoğlu: Basit usulle vergi devam etmeli

Arapgir'de Muhtarlar Toplantı Yapıldı

Turgut Özal Tıp Merkezi Pediatri Servisine Anlamlı Bağış

İnönü Üniversitesi Teknofest Yarışma Finallerinde

Keskin, Yeni Vergilendirme İçin Erteleme İstedi

Malatya'da Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne Kayhan Ay Atandı

Doğanşehir de Çilek Üretimi Yüz Güldürdü

Malatya’da iki yük treni çarpıştı: 1 yaralı

Özcan: Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak

Battalgazi Toptaş Mahallesinin Yolu Asfaltlandı

Geçen ay Malatya'dan 81 Bin Yolcu Uçtu

Malatya Valiliği 122 Milyon Yardım Yaptı

Malatyalı Arıcılar Sahte Bal'dan Yakınıyor

Malatya'da Suç Oranları Azaldı

Kabuklu fındığın kilosu 320 lirayı gördü

Doğanşehir'de ki Ahır Yangınında 10 Hayvan Telef Oldu

12 DEV ADAM 24 YIL ARADAN SONRA YARI FİNALDE!

TSO Battalgazi'de Taziye Evi Yapacak

Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Arenasına!

Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu

‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ Coşkusu
