LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA HEYECAN YÜKSEK
Spor, 24 Şubat 2020 10:08Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Liselerarası Voleybol Turnuvasını ziyaret ederek, öğrencilere başarı dileklerini paylaştılar.

“TURNUVA BÜYÜK BİR ÇEKİŞMEYE SAHNE OLUYOR”
Yeşilyurt Belediyesinin sportif hizmetler kapsamında organizasyonunu yaptığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliğinin destek verdiği Liselerarası Voleybol Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Erkeklerde 14, Kızlarda 17 takımın katılımıyla 17 Şubat’ta başlayan turnuvada yer alan takımlar, dereceye girebilmek adına yoğun bir mücadele veriyor.
“MEHMET ÇINAR BAŞKANIMIZA VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”
Voleybol branşının daha iyi noktaya gelebilmesi adına verdiği desteklerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunan Voleybol İl Temsilcisi Baki Alparslan, “ Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Malatya’lı Mehmet Akif Üstündağ önderliğinde gurur duyulan sonuçların altına imza atmaktayız. Bilindiği üzere 24 ile 27 Mayıs 2020 tarihlerinde iki Milli Maça ev sahipliği yapacağız. Gerek A Milli Takımımızın geçen yıl burada yaptığı maç olsun gerekse de Mayıs ayında ki Milli Maçlar için desteklerini esirgemeyen, Liselerarası Voleybol Turnuvası gibi güzel bir organizasyona da ev sahipliği yapan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün de bu anlamda ciddi destekleriyle gençlerimizi sportif aktivitelerle buluşturmaktan onur duymaktayız. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunarken, takımlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise hedeflerinin gençleri daha fazla sportif aktivitelerle buluşturmak olduğunu söyledi.
“GENÇLERİMİZİN ZİHİNSEL VE FİZİKSEL GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Oynanan maçlarda ortaya koydukları istekli ve gayretli mücadelelerinden dolayı tüm öğrencileri tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gençlerimizi daha fazla sporla buluşturmak, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızda mücadele eden öğrencilerimizin gayreti ve azmini öncelikle takdir ediyoruz. Sporu tabana yaymak ve her yaştan vatandaşımızın sportif aktivitelere katılımlarını artırmak amacıyla gerek yatırımlar gerekse de bu tür sportif aktivitelerimize ara vermeden devam ediyoruz.Yeşilyurt çok büyük bir ailedir, gençlerimiz mutlu, huzurlu ve başarılıysa ilçemizde o denli huzurlu ve mutludur. Geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin okul yıllarından itibaren gerek derslerinde ki başarıları gerekse de sosyal yönlerini güçlendirip topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini desteklemek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Sosyal, sportif, kültürel ve eğitim hizmetlerimizle gençlerimizin gelişim süreçlerine katkıda bulunuyoruz. İlçe genelindeki organizasyonlarımızı daha düzenli ve tertipli yapmak, sportif faaliyetlerimizi daha fazla kesime ulaştırmak amacıyla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra kurduğumuz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz çatısı altında verimli ve güzel hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmaktayız. Yaz döneminde Spor Okulu açmıştık, ilgi bayağı yüksekti, şimdide hem Futbol Okulumuzu açtık hem de Liselerarası Voleybol Turnuvasına ev sahipliği yapıyoruz. Gençlerimiz için ne kadar hizmet yapsak azdır, onların her açıdan gelişimi bizim adımıza önemlidir. 17 Şubat’ta başlayıp 6 Mart’a kadar devam edecek olan turnuvamıza erkeklerde 14, kızlarda ise 17 takımımız katılmaktadır. Final maçlarından sonra dereceye girecek olan okul takımlarımıza ödüllerini takdim edeceğiz. Çok renkli ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvamızın hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Voleybol İl Temsilciliğine, Okul Müdürlerimize, Öğretmenlerimize, Hakemlerimize ve maçlarda büyük bir özveriyle mücadele eden öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Voleybol İl Temsilcisi Baki Alparslan, düzenlenen organizasyondan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a A Milli Takım eşofmanı hediye etti.
Tecde Anadolu Lisesi ile Akmercan Anadolu Lisesi kız takımları arasında oynanan maçın başlama düdüğünü Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar çalarken, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç’te ilk servisi kullandı.
6 Mart 2020 tarihinde oynanacak final maçlarıyla sona erecek olan Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenecek törenle takdim edilecek.
Spor, 24 Şubat 2020 10:08
Yorumlar (0)
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
Turgut Özal Tıp Merkezinde Doktora Saldırıya Tepki
YAMA DAĞI GÜZ MEYVELERİ
Başkan Er Mevlana Orta Okulunu Ziyaret Etti
ARGUVAN’DA CUMHURİYET COŞKUSU
BATTALGAZİ’DE KIŞ ÖNCESİ YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI
Gülistan Teyze Asfalt İstedi, Belediye Kolları Sıvadı
Kulaçlar Gazze İçin Atıldı!
'KÖŞKERLİK SABIR, DİKKAT VE İNCELİK İSTER'
Üretici Dertli: Pancar Kazandırmıyor
GAZETECİLER AT YAYLASI’NDA OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI
TGK 29. BAŞKANLAR KURULU’NDAN GÖRKEMLİ GALA GECESİ
İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya'da
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Öğrencilerle Buluştu
Battalgazi Belediyesi Taziye Evleri Yapıyor
BAŞKAN ER: MUHTARLAR DEVLETİN VATANDAŞA UZANAN ELİDİR
Doğanşehir'de Kazada Bir Kişi Öldü
Yeni Malatyaspor: 0 1461 Trabzon FK: 4
TGK Sonuç Bildirgesi: BİK Teşvik Edici Olmalı
TGK: Gazetecilik Yasayla Güvence Altına Alınmalı
Ölmeztoprak’tan Bakan Yerlikaya’ya Malatya raporu
Yeşilyurtspor: 0 Kahramanmaraşspor: 2
Anadolu Basını Bolu'da Buluştu
Orduzu'da İntihar Eden Kadının Kimliği Belirlendi
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
