Tuğba Farımaz, Deva Partisinden İstifa Etti
Siyaset, 05 Ekim 2021 04:39Demokrasi ve Atılım Partisi Malatya Battalgazi Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğba Farımaz İl Yönetimini suçlayarak görevinden istifa etti.

Yazılı bir açıklama yapan Tuğba Farımaz, “Malatya İl yönetimi olarak görev ve sorumluluklarının yerine getirmedikleri, üsttenci bakışları, siyasetçi gibi değil eğitimci gibi davranmaları, çalışmalarımı ve başarılarımı hazmedemedikleri gibi, eleştiriye kapalı oldukları, yaptığımız çalışmaları kendileri yapmış gibi genel merkeze fotoğraf atarak sunum yapmaları ve kendilerine mal etmeleri, basında yer almadıkları gibi; basının bizim çalışmalarımız hakkında yaptığı haberleri eleştirip basın kotası olduğunu söyleyerek bizleri engellemeleri, ziyaret edeceğimiz yerlere kadar kendilerinin belirlemesi ve il başkanının uslupsüz konuşmaları, emrivaki tavırları, giyim tarzımıza kadar müdahale etmesi, çalışan insanı yanında tutup takdir edeceğine tam tersi bir yere sığdırmak istememesi, düğün ,cenaze, davet bilmeyerek etliye sütlüye karışmadan teşkilat yönetmeye çalışıyor olması, ilçe başkanımızın istifası sonucu boşalan koltuğa il başkanının ben bu konuda insiyatif alıyorum benim dediğim olacak ,parti tüzüğü ve demokrasi kültürüne aykırı bir şekilde vekil ilçe başkanı ataması üzerimizdeki baskı hakimiyeti bizleri bu noktaya getirme sebebidir” dedi.
Farımaz “Bu yaşadığımız sıkıntılardan dolayı;zihnimizde bu sorunların oluşması ve bu kaygılar karşısında Demokrasi ve Atılım Partısi Batttalgazi İlçe Başkanlığı Kadın Politikaları birim başkanlığından ve Deva Partisi ile ilgili tüm siyasi ünvanlarımdan istifa ediyorum” diye konuştu.
Siyaset, 05 Ekim 2021 04:39
Yorumlar (0)

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı

Gevrek: Ortada para yok, sadece laf var

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın ile Anlaştı

Malatya'da 10 Torbacı daha Tutuklandı

'Malatya Emin Adımlarla Ayağa Kalkıyor'

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı

15 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLER MALATYA’DA

MALATYALI HASAN DURAK

Onar Köyü’nde Muharrem Ayı Lokması Dağıtıldı

Depremzede Sporculardan 5’i bir yerde Şampiyonluk

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı
