İNÖNÜ MAHALLESİNE ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ YAPILIYOR
Spor, 31 Ağustos 2021 01:18Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesine çok amaçlı spor tesisleri yapılıyor. İnönü mahallesinde ki toplam 6 bin 760 metrekare alanda hizmete girecek spor tesislerinde futbol, basketbol, voleybol ve bocce sahasının yanı sıra tenis kortu yer alacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan ettiğimiz 2021 yılı içerisindeki sportif yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor TOTO Teşkilatımızın katkılarıyla ilçemizin dört bir tarafına farklı spor dallarına yönelik yeni yatırımlar kazandırıyoruz.Merkez-kırsal ayrımı yapmadan her mahallemizin sportif gücü ön plana çıkartıp gençlerimize daha fazla yatırım yapmak amacıyla vaat ettiğimiz projelerimizi teker teker gerçeğe dönüştürüyoruz. Bölgelerimizin ihtiyaç duyduğu ve gençlerimizin bizden en fazla talep ettiği halı saha eksikliklerini gideriyoruz. Şu anda bitme aşamasında olan 9’a yakın Halı Sahamızı gençlerimizin hizmetine sunacağız. İlçemizin farklı alanlarında tespit ettiğimiz ve ihtiyaç duyulan mahallelerimize bu tesisleri kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemizin en hareketli bölgelerinden olan İnönü mahallemizdeki yaklaşık 7 dönümlük alanda yapımına başladığımız futbol, tenis, basketbol, voleybol ve bocce alanlarımızın büyük bir kısmını tamamladık.İnönü mahallemiz yeni yatırımlarla daha cazip ve güzel bir görüntüye kavuşacaktır. “ dedi.
Malatya’da ilk Bocce sahasının Yeşilyurt’ta hizmete gireceğini hatırlatan Başkan Çınar, “ Kentimizde ilk bocce sahamızı İnönü mahallemizde gençlerimizle buluşturacağız. Bizler bütün sportif branşlarının güzel ve kaliteli alanlarda yapılmasına öncülük ediyoruz. Farklı spor dallarına yönelik modern yatırım alanları inşa ederek gençlerimizin kendilerini yeni spor dallarında geliştirmelerine destek oluyoruz. Bütün branşlarda iddialı ve önde olduğumuzu bu tür yatırımlar aracılığıyla gözler önüne seriyoruz. Bocce ve farklı spor dallarında Yeşilyurt’un ismini duyuracağız.” diye konuştu.
Spor, 31 Ağustos 2021 01:18
Yorumlar (0)

YEŞİLYURTSPOR MUTLAKA LİGE KATILMALIDIR

Bir Zamanların Malatya'sı...

Özgür Özel, Ağbaba'ya Geçmiş Olsun'a Geldi

Narmikan Folklor Ekibi Türkü Festivali’nde Göz Doldurdu

Çoban: Yeşilyurtspor'u Dağıtacak Duruma Getirdiler

Ağbaba: 3 Yıldır Bir Esnafa İşyeri Teslim Edilemedi

Başkanlar Yama Dağına Çıktı

Yaygın Basın Malatya'da Yapılan İnşaatları Gezdi

Doğanşehir'de Orman Yangını

Ticaret Borsası Aşure Günü etkinliği düzenledi

İsviçre'den 5 Öğrenci ,Arguvan'da Etüt Merkezinin Temelini Attı

Arguvan Türkü Festivali Coşkusu Avrupa'ya Ulaştı

Yeşilyurt Belediyesi Basketbol Kursu Açtı

Doğu Anadolu'nun En Başarılı Milletvekilleri

'Sarı Bir Umut Resmet' Yarışması İlgi Gördü

Büyükşehir Tarımsal Sulama Projelerini Hayata Geçiyor

Arguvan İsaköy'de Kütüphane Açıldı

Arguvan 17. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali Başlıyor

Darende'de Vatandaşın Çadırı Yandı

Malatya'dan 4 Öğrenci Baykar Fen Lisesine Yerleşti

Battalgazi Belediyesinden Refakatçilere Destek

BATTALGAZİ’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

DAİMFED Ticaret Kompleksi Projesini AK Partiye Anlattı

Vali Seddar Yavuz Açıkladı: Parkı Yeniden Düzenliyoruz

Kenger Sakızı Fiyatı Altını Solladı

Malatya'da 16 Bin 500 Kırsal Konut Yapılıyor

'Koruyucu ailelere devlet her türlü desteği sağlıyor'

TGC 2025 Basın Özgürlüğü Ödülleri sahiplerini buldu

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yılında anlamlı sergi

Kredi kartı faizlerinde yeni dönem

Yaz Okulu’na Katılan Öğrencilerin Coşkusu

Dijital Tekellere Karşı Gazetecilik Mücadelesi

Başkan Geçit: Trafik Akışını Rahatlatıyoruz

Darende'de Ozan Anıtı

2 Oto Çarpıştı, Bir Kişi Öldü

Geçit: Kırsalda da Gerçek Bir Değişim Süreci Yaşıyoruz

Vali Yavuz'dan Gazeteciler Bayramı Mesajı

Keskin: Malatyalı esnaf ve çiftçiye pozitif ayrım şart

Yeşilyurt'un ‘Çırmıktı’ Kitabı Yayımlandı
