BATTALGAZİ SEMT KÜTÜPHANESİNDE SONA GELİNDİ
Kültür & Sanat, 26 Ağustos 2021 23:26Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez Beydağı Mahallesinde yapımı devam eden 2 katlı Semt Kütüphanesinin açılışa hazırlandığını bildirdi.

Battalgazi Belediyesi, Merkez Beydağı Mahallesi TOKİ parkı yan kısmında yapımını sürdürdüğü 2 katlı Battalgazi Semt Kütüphanesi’nde sona gelindi. 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Kütüphane’de incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, peyzaj çalışmaların devam ettiği Battalgazi Semt Kütüphanesi’nde sona yaklaşıldığını ve okul dönemi ile öğrencilerin istifadesine sunacaklarını açıkladı.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak hizmetlerimize dolu dizgin devam ediyoruz. Bu alanda öğrencilerimizin ders çalışacağı mekana ihtiyaçları vardı. Bizde bu talebi karşıladık. Özellikle bu bölge kentsel dönüşümün yoğun olduğu alanlardan bir tanesi ve öğrenci sayısının fazla olduğu yerler. Beydağı Semt Kütüphanesi’nde şuanda dış boyama işlemi yapılıyor ve bitirme noktasına geldik. Öğrencilerimiz temiz ve hijyen bir alanda artık derslerini çalışacaklar. koronavirüse rağmen hizmetlerimizde durmadık. Pandemi çalışmalarımızı biraz geciktirdi ama okul dönemi ile birlikte çalışmaların bitirilmesi talimatını verdik. İnşallah okul dönemi ile beraber kütüphanemizi öğrencilerimizin istifadesine sunacağız. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, geleceğe hazırlama noktasında Battalgazi Belediyesi olarak ciddi gayretler sarf ediyoruz. İlçemizin ihtiyaç haritasını çıkardıktan sonra yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi sürdürürken, ilçemizin doğal yapısını bozmamaya da büyük gayret gösteriyoruz. Peyzaj çalışmalarımızı tamamladıktan sonra kütüphanemizi hizmete açıyoruz. Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZDİR”
Battalgazi’deki vatandaşların taleplerini her zaman öncelik olarak gördüklerine dikkat çeken Başkan Güder, “TOKİ bölgesinde vatandaşlarımız, bizden günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği alışveriş merkezlerinin yapılması talepleri yoğun olarak var. TOKİ başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmelerin neticesinde TOKİ’ye ait bazı alanların bize devredilmesi durumunda, Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılayacağı alanları yapacağımızı ilettik. Bu talep ile alakalı uzun süredir görüşmelerimizi yapıyoruz. TOKİ başkanımız bundan sonraki süreçte vatandaşların bu ihtiyaçları karşılayacağını alanları yapacaklarını ifade ettiler. Bizim için kimin yaptığı önemli değil, önemli olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesidir. Vatandaşlarımızın talepleri bizim birinci önceliğimizdir. Vatandaşlarımız burada geçici pazar alanları da istiyor. Vatandaşlarımızın bu ihtiyacını da gidermek içinde büyük uğraşlar veriyoruz. Battalgazi'mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.
Kültür & Sanat, 26 Ağustos 2021 23:26
Yorumlar (0)

Altun: Malatya Stadı SOS Veriyor

Ağbaba: Cumhurbaşkanını Her Hafta Bekliyoruz

Yeşilyurtspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu

Yeşilyurtspor Emin Adımlarla Geliyor

Bakır: Okul Kıyafetleri İstenilen Yerden Alınabilir

Don Ödemesi Belli oldu: Dekara 5.500 TL.

Malatya'da yapımı tamamlanan 12 okul Açıldı

Arapgir Festivali Güreş Müsabakalarıyla Sona Erdi

Doğanşehir'deki Taş Ocaklarına Köylüler Tepki Gösterdi

Malatya'da 150 bin Öğrenci Eğitime Başladı

Arapgir'de Mor Reyhan Hasadı Başladı

FİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ!

Yalçınkaya: Bizi yıpratmaya çalışanlar asla başaramayacak

Yeşilyurtspor'da Deplasman Coşkusu

Yeşilyurtspor, Nevşehir'den Galibiyetle Dönüyor: 1-3

Yeni Malatyaspor: 1 - Gebze Spor Kulübü: 4

BASKETBOLDA ÇEYREK FİNALDEYİZ

VOLEYBOLDA FİNALDEYİZ! TÜRKİYE: 3 JAPONYA: 1

Yamadağı Kayak Merkezi Kaderine Terk Edildi

Malatya'da 3.8 Milyar Don Zararı Ödenecek

Malatya'da Yavuz Bingöl Konseri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Hak Sahibinden 2'si Yeni Yuvasına Kavuştu

Yeni Malatyaspor-Gebzespor ile Pazar Günü Karşılaşıyor

Yeşilyurtspor, Suvermez maçıyla Sahaya İniyor

Evlerini Teslim Alan Depremzedeler Memnun

BATTALGAZİ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Ekiplerinden Okul Öncesi Kırtasiye Denetimi!

Sayın Cumhurbaşkanım; Malatya Raylı Sistemleri Hayal Ediyor

Yıl 1928... Malatya Orta Mektebi

Darende de Festivale Destek Olanlara Plaket Verildi

GastroAntep Festivali için geri sayım başladı

Göbekli Tepeyi Bulan Adam

GÜRCİSTAN: 2 TÜRKİYE: 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan 300. Bininci Konut Kurasını Malatya'da Çekecek

Kayısı İhracatı da Geliri de Düştü

SULTANLAR YARI FİNALDE... TÜRKİYE: 3 ABD: 1

İş Bankası Malatya da 80 Adet Lojman Yapıyor
