Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Güven Tazeledi
Ekonomi, 22 Ağustos 2021 08:33Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 Olağan genel kurulu yapıldı ve Esnaflar yine Ali Evren dedi.
25 Yıldan bu yana Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığı görevini yürüten Ali Evren ittifakla yeniden başkanlığa seçildi.
Alpaslan Türkeş Bulvarında bulunan Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen kongreye Malatya Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, TESKOMB Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Halk Bankası Bölge koordinatörü Tuncay Koramaz, Halk Bankası Şube Müdürü Hürriyet Tekin, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Fikret Çelik, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Kazım Canal, Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Battal Yardımcı, Oda Başkanları, çok sayıda davetli ve esnaf camiası katıldı.
Divan Başkanlığını TESKOMB Bölge Başkanı İsmet Bayram, Yalçın Yalçın, Şahin Güzel ve Süleyman Şahbaz’ın yaptığı kongrede tek liste ile seçime giren Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ittifakla yeniden göreve seçilirken, Yaptığı konuşmada kendine 3 yıl daha görev süresi veren Tüm esnaf camiasına teşekkür etti.
Tek liste ile girilen seçimlerde Mevcut Başkan Ali Evren Yeniden ESKKK Başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine; Ali Evren, Şevket Keskin, Ünal Ergöç, Orhan Özbek, Tevabil Polat,Yönetim kurulu Yedek üyeliklerine İsmet Keklik, Mehmet Turhan, Mehmet Kaplan, Şerafettin İnankaç, Aydın Kapıkıran seçildi. Denetleme Kurulu üyeliklerine Mehmet Büyükelçi, Cumali Savaş, Yedek üyeliklere İzzet Demirci, Mehmet Erton seçildiler.
ALİ EVREN TEŞEKKÜR ETTİ
2020 Olağan Genel Kurulu için İl dışından birçok misafirin katıldığı kongrede Başkan Ali Evren Kongreye katılan, işleri nedeniyle katılamayan tüm Esnaf camiasına Birlik Beraberlik mesajları vererek teşekkür ederek “ Biz birlikte büyük bir Aileyiz. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden kooperatif başkanlığını şahsıma layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, İşlerinizde bol kazançlar, Ailenize ve sizlere sağlık ve mutluluklar dilerim. Sizlere daha iyi hizmet vermek için bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla Yönetim Kurulu arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde çok zor bir süreçten geçen Esnaf Camiamıza teşekkür ediyorum" dedi.
TESKOMB 21. Bölge Başkanı İsmet Bayram’a Ahilik Kalemi
Başkan Ali Evren” Sayın İsmet Bayram 21. Bölge Esnaf ve San. Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı ile beraber TESKOMB Genel Merkezinde bölgenin ve ilimizin kredi sorunlarının çözülmesinde göstermiş olduğu başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı 2021 yılı ahilik kalemi ile daha güzel hizmetlere imza atmasını diler, Genel kurulumuza katılımından dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.
BÖLGE BİRLİĞİ TEMSİLCİSİ : Ali Evren,Şevket Keskin,Ünal Ergöç,Orhan Özbek, Tevabil Polat, Yedekler: Yalçın Yalçın, Hacı Karanfil ,Şahin Güzel,Abuzer Seferoğlu,Hacı Mehmet Çiçek seçildiler.




Ekonomi, 22 Ağustos 2021 08:33
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
