Yazıhan'ın Erecek mahallesi Yol ve İçme Suyuna Kavuşuyor
Gündem, 14 Ağustos 2021 01:29Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesinde 13 kmlik yolda yol genişletme, serme sıkıştırma ve asfaltlama çalışmaları yapılırken, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da Erecek Mahallesine 2 milyon liralık harcama ile içme suyuna kavuşuyor.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Erecek Mahallesinde yapılan yatırımları inceleme gezisinde mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Başkan Gürkan ve Milletvekili Tüfenkci’nin mahallelerine yaptıkları ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Erecek Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Yiğit, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gürkan’a ve ekibine teşekkür etti.
Erecek Mahalle ziyaretinde yer alan AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, “ MASKİ Genel Müdürlüğümüz Erecek Mahallemizde 2 milyon TL’lik yatırım yaptı. Yollarımız için 13 km’lik Erecek mahalle yolumuzda serme sıkıştırma işlemi yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın Yazıhan’da mahallelerimize yaptığı hizmetler çok. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti İl Başkan Vekili Rıdvan Budak ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın her yerde yüzlerini ağarttığını ve her yerde yatırımlarının olduğunu söyleyerek, Başkan Gürkan’a teşekkür etti.
Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaların biri de Erecek Mahallemizde yapılıyor. Daha önce Erecek Mahallemizin, Buzluk mahallesinden başlayan ve Kurşunlu’ya ulaşan 13 km’lik bir yol aksı vardı. Yol standartların altında bir yoldu. Yolla ilgili genişletme çalışmaları yapıldı. Şu anda yolda serme sıkıştırma çalışmaları yapılıyor. Kısa bir süre içerisinde ise standartların üzerinde asfalt çalışması yapılacak. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı yatırımlar mahallelerimizin her tarafında görülüyor. Başkanımızın, asfaltsız yolumuz, susuz ve kanalizasyonsuz yerleşim yeri kalmayacağı söylemlerini tek tek yerine getirdiğini görüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğümüz Erecek Mahallemizde 2 milyon TL’nin üzerinde içme suyu ihalesi yaptı ve çalışmaları tamamladı. Büyükşehir Belediyemiz yatırım anlamında mahallelerimizin hepsine dokunuyor ve ilçemizin her metrekaresinde hizmetleri görüyoruz. Bizde bu anlamda ilçe belediyesi olarak desteklerimizi ve müşterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yolun ve içme suyunun Erecek mahallesine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erecek Mahallesinde yapılan hizmet ve yatırımların Yazıhan ilçesine ve mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini söyleyerek emeği geçen personellere de teşekkür ettiğini söyledi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “AK Parti gerçekten de eser üretiyor, hizmet üretiyor ve eserlerimizle birlikte hizmetlerimizle birlikte Türkiye’nin her yerinde göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz. Türkiye’nin her noktasında AK Parti’nin eseri nasıl varsa, Malatya’nın da her noktasında AK Parti’nin eseri var. Dolayısıyla biz eserlerimizi teminat olarak gösteriyor ve bundan sonra yapacağımız çalışmaların teminatıdır diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız mütevazı davranıyor. Malatya’nın en uzak mahallerine dahi 2 milyon, 4 milyon, 5 milyon ve 10 milyonluk hizmetleri sadece kırsal ve uzak yerlere değil Malatya’nın her bir bölgesine götürmek çok da kolay değil. Sıcaklarda hizmet götüren ve çalışan arkadaşlarımıza da Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsında teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gündem, 14 Ağustos 2021 01:29
Yorumlar (0)
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
