Keskin ve Evren, esnafların sorunlarını dinledi
Ekonomi, 10 Ağustos 2021 21:06Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile esnaf odası başkanları birlikte Turgut Temelli Caddesi, Bakırcılar Çarşısı ve Niyazi Mısri Caddesinin girişindeki esnafları ziyaret ettiler.
Keskin esnaf ziyaretlerinde esnaflardan ve çalışanlarından mutlaka aşı olmalarını isteyerek, yeniden bir kapanma olmaması için esnafların hem kendilerinin, hem de çevrelerindeki insanları aşı olmaya yönlendirmelerini istedi.
Ziyaret için teşekkür eden esnaflar sıkıntıda olduklarını, kredileri ödeyemediklerini, kiralarını veremediklerini ve aldıkları ürünlerin depoda kaldığını belirtmesi üzerine Keskin, “Bir milletvekilimiz açıklama yapıyor; ‘Esnafımızın durumu çok iyi. Kimse karamsarlığa kapılmasın.” diyor, esnafımızda alkışlıyor. Esnafımıza diyoruz ki; bağırmaya, çağırmaya gerek yoktur, derdinizi söyleyin. Milletvekiline şunu söyleyin; ‘Kredi aldım ödeyemedim, onu aldım ödeyemedim. Sağ olsun devlet kredi verdi, ama gider yerinde kaldı, gelir yok.’ Esnafımız biz gezerken sıkıntıda olduğunu söylüyor, milletvekili gezerken “esnafın durumu iyi’ diye açıklama yapınca alkışlıyor. Biz esnafımızdan milletvekillerine ziyaretlerine geldiklerinde sorunlarını ve sıkıntılarını anlatsın istiyoruz.” şeklinde konuştu.
-Odaların hizmet bürolarının onarım ve tadilatına destek
Keskin, MESOB ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi tarafından yapılacak olan Ayakkabıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sebzeciler Esnaf Odası’nın hizmet bürolarının onarım ve tadilatlarını inceleyerek, Ayakkabıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Karakoç, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil İbrahim İçen, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci’den bilgi aldı.
Keskin ve Evren MESOB ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından onarım ve tadilatı yaptırılan Manifaturacılar Esnaf Odası, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası, Zahireciler Esnaf Odası ve Kasaplar Odası’nın hizmet bürolarını ziyaret ederek, Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmet Keklik, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Zahireciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Artun, Kasaplar Odası Yönetimi ile bir araya geldiler.
Ekonomi, 10 Ağustos 2021 21:06
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
