BATTALGAZİDE MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Gündem, 04 Ağustos 2021 06:31Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Başharık Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

"Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları" kapsamında Başharık Mahallesi sakinleri ile Şehitler Parkı’nda bir araya gelen Başkan Güder, vatandaşların sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi. Vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek not alan Başkan Güder, sorunların çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği buluşmaya Başkan Yardımcılarından İsmet Sarıgül ve Zafer Kırçuval’ın yanı sıra Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri, Başharık Mahalle Muhtarı Ramazan Taşan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MUHTAR TAŞAN: “BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”
Gerçekleştirilen mahalle toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başharık Mahalle Muhtarı Ramazan Taşan, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in bu akşam mahallemizi ve bizleri ziyaret etmesinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Mahallemizin sıkıntıları bizzat yerinde girmesi ve vatandaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan dinlemesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızla sürekli bir araya geliyoruz. Sorunlarımız hiçbir zaman çözümsüz kalmıyor. Bundan sonra da bu tür sohbetlerde bir araya gelmeyi arzu ediyoruz” Şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “GÖNÜLDEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM”
Türkiye’deki orman yangınından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Öncelikle orman yangınlarından etkilenen vatandaşlarımıza gönülden geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Ülkemizde devam eden orman yangınları var. Bir haftadır ormanların yanması yüreğimizi yakıyor. Türkiye’de birçok noktasında yangınlar çıkıyorsa eğer insanın aklına farklı soru işaretleri geliyor. Şuan tüm ülke seferber oldu ve yangına müdahale ediliyor. Türkiye bölgesinin en güçlü orman yangınlarıyla mücadelede sağlıklı bir altyapıya sahip ülkesidir. Ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmakta boynumuzun borcudur. Birlik beraberlik içerisinde bu sıkıntıyı da atlatacağız. Hükümetimiz, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir vatandaşımızın her daim yanında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
“HİZMETİ HAKKIYLA YAPMAK AŞKTANDIR”
Millet ile iç içe olan idarecilerin her zaman başarılı olacağına vurgu yapan Başkan Güder, “Bir idareci milletin içerisindeyse ve zamanının çoğunu millet ile iç içe geçiriyorsa eğer o idareci başarılıdır, başarılı olmak zorundadır. Çünkü siz millet ile iç içe olduğunuz zaman onların herhangi bir sorunu varsa eğer, o soruna hemen vakıf olup çözme imkanı bulacaksınız. O sorunları çözmediğiniz taktirde bir daha vatandaşın içine çıkamazsınız. Göreve geldiğimiz ilk günden beri sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ında ifade ettiği gibi ‘Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.’ Cumhurbaşkanımızda bu noktada bize güvendi ve milletimiz bize bu görevi layık gördü. Görevin bir emanet olduğunun farkındayız. Sadece bireysel olarak sorumluluğumuz yok. Bizde 103 mahallemizden 310 bin civarında kişiden sorumluyuz. Bu sorumluluk büyük bir vebali de beraberinde getiriyor. Hakkıyla bu sorumluğu yerine getirirseniz, insanların en faydalısı olursunuz. Hizmeti hakkıyla yapmak aşktandır. Battalgazili vatandaşlarımıza hizmet sözümüz var. Bu sözümüzü tutmak ve Battalgazi’mizi daha yaşanabilir güzel yarınlara hazırlamak için tüm ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Battalgazi’miz hizmetlerin ve yatırımların en güzeline layık” dedi.
Gündem, 04 Ağustos 2021 06:31
Yorumlar (0)

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı

Gevrek: Ortada para yok, sadece laf var

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın ile Anlaştı

Malatya'da 10 Torbacı daha Tutuklandı

'Malatya Emin Adımlarla Ayağa Kalkıyor'

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı

15 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLER MALATYA’DA

MALATYALI HASAN DURAK

Onar Köyü’nde Muharrem Ayı Lokması Dağıtıldı

Depremzede Sporculardan 5’i bir yerde Şampiyonluk

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı
