MALATYA MİMARLAR ODASI YEŞİLYURT'U GEZDİ
Gündem, 04 Ağustos 2021 00:21Malatya Mimarlar Odası Yönetimi Yeşilyurt'un Lezzet Caddesini gezdi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İlçemizin muhtelif bölgelerinde hayata geçirdiğimiz projelerimizle kent estetiğine farklı güzellikler kazandırıyoruz" dedi.
Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından başlatılan ‘Tanıtım Gezisi’ programının misafiri olan Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Çırmıhtı Lezzet Caddesindeki Tarihi Yeşilyurt Konaklarında ki müzeleri gezdiler.
Yeşilyurt Belediyesince yürütülen restorasyon projeleri neticesinde Yeşilyurt’un geleneksel hayatı ve tarihsel ruhunu ön plana çıkartan Tarihi Yeşilyurt Konaklarının mimari yapıları ve iç tasarımlarını yakından inceleyen Mimarlar Odası Yönetim Kurulu daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile fikir alış verişinde bulundular.
Yeşilyurt’un eşsiz tatlılarının hem tanıtımı hem de satışını yapmak amacıyla hizmete sunulan Yeşilyurt Pastanesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mimarlar Odası Yönetim Kurulunun önerileri ve tespitlerinden üst seviyede yararlanarak Yeşilyurt’un estetik yapısına yeni güzellikler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.
Yeşilyurt’ta ki bütün yatırım alanlarının kent estetiğine değer katmasına öncelik tanıdıklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Kent Konseyimizin başlattığı ‘Tanıtım Gezisi’ programına katılarak Çırmıhtı Lezzet Caddemizdeki birbirinden değerli konaklarımızı ve müzelerimizi gezen Mimarlar Odası Başkanımız Sayın Yunus Emre Fidanel ile Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Tarihi Yeşilyurt Konaklarımızda ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin sosyal, kültürel, sanatsal, tarihsel ve eğitim vizyonuna yakışacak tüm projelerimizi sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, kamu ve kurumlar, muhtarlarımız ve toplumun tüm dinamikleriyle birlikte uygulamaya özen göstermekteyiz. Hizmetlerimizdeki kalite standartını her yatırımda daha güçlü bir seviyeye çıkarmamız da bu tür istişare toplantılarımızın büyük önemi vardır. Malatya Mimarlar Odamız ile de bu mihvalde güçlü bir iletişime sahibiz. Yeşilyurt’un güçlü temel dinamiklerini yeni yatırımlarla gözler önüne sererken, tüm yatırımlarımızda temel önceliğimiz kentimizin mimari yapısına ve estetiğine değer katmaktır. İlçemizin bütün yaşam alanlarının temiz, düzenli, modern ve günümüz şartlarına uygun bir bakış açısıyla baştan aşağıya modernize ederken, tüm hizmetlerin hem bölgemizdeki yaşam standartının yükselmesine hem de kentin estetik dokusuna katkı sağlamasını önemsiyoruz. “ diye konuştu.
Gündem, 04 Ağustos 2021 00:21
Yorumlar (0)
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
