Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Malatyada Denetime Çıktı
Asayiş, 26 Temmuz 2021 17:03Emniyet Gemel Müdürü Mehmet Aktaş Malatya'da yol kontrol moktalarını ziyaret ederek denetimlere çıktı.

Karayolu üzerinden yol kontrol ve uygulama noktalarını ziyaret ederek ilimiz Elazığ yol kontrol noktasına gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı, Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı karşıladı.
Elazığ uygulama noktasında yaklaşık 8500 aracın kontrol edildiğini, trafik kurallara uyulması noktasında sürücülere gerekli uyarıların yapıldığı, uygulama esnasında yorgun olduğu tespit edilen sürücülerin de yaşam tünelinde misafir ederek dinlendirdikleri bilgisini alan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, kara yolunda uygulama kapsamında durdurulan araçlardaki yolcuların bayramını kutlayarak sürücü ve yolcularla sohbet edip ikramda bulunarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Vali Baruş sürücüleri, emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Bayram boyunca herhangi bir sorun yaşanmaması, sağlıklı ve mutlu bir bayram tatili geçirilmesi için Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde tüm il müdürlüklerinin gerekli hassasiyeti gösterildiği belirtilirken. Ayrıca Kurban Bayramı yoğunluğu nedeniyle muhtemel trafik kazalarının en aza indirilmesi, can ve mal kaybının önlenmesi amacıyla tatil süresince büyük bir denetim seferberliği başlatıldığı belirtildi.
Denetimlerin ardından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Ankara’ya karayoluyla gitmek üzere ilimizden ayrıldı.
Asayiş, 26 Temmuz 2021 17:03
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Kulübünü Kim Kurdu?

Malatya'nın İlk Kayyum Valisi Cezmi Kartay

Bezmialem Hastanesi’nde Mimsan İmzası

Battalgazi Belediyesi Bebek Bezi Yardımına Başladı

Ağbaba Ailesine Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Teşkilat Akademisi Malatya'da Toplandı

Malatya Valisi YKS Başarısını Paylaştı

Darende Belediyesi Tohma'yı Temizliyor

Adıyaman Cendere Köprüsü

Doğanşehir'in Şatırobası'nda Aşure Etkinliği

Yeşilyurtspor Teknik Direktörünü Belirledi

Kaymakam, üreticiyle buğday hasat etti

Ağbaba Ailesinin İşyerinde çıkan Yangın Hasara Yol Açtı

Kurum: 300 Bininci Konutu Malatya'da Teslim Edeceğiz

Doğru Tercih İçin 5 Altın Kural

Altan Öymen hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz
