Yeni Malatyaspor Fatih Kuruçuk İle Anlaşıyor
Spor, 26 Mayıs 2021 10:21Yeni Malatyaspor transfer pazarına hızlı giriyor. Fatih Karagümrükte oynayan Fatih Kuruçuk ile görüşen Sarı-Siyahlı ekip bu futbolcu ile anlaşmaya çalışıyor. Issam Chebake ve Afriyie Acquah ile anlaşmayan Yeni Malatyaspor sözleşmesi biten Tetteh, Mallan ve Fofana ile yeniden anlaşmak için masaya oturuyor. Sadık Çiftpınar'a sıcak bakılmıyor, Mustafa Eskihallaç bir yere gitmiyor. Hadebe ise Amerika yolcusu olmaya hazırlanıyor.

Karagümrük ile sözleşmesi sona eren stoper Fatih Kuruçuk ile anlaşmaya çalışan Yeni Malatyaspor bu futbolcu ile 3 yıllık sözleşme yapmak istiyor. Fatih Kuruçuk’un da Yeni Malatyaspor’a gelmek istediği ve görüşmenin sürdüğü öğrenildi. Hadebe’nin gitmesi halinde bu mevki Fatih ile takviye edilecek. 2 Kez Milli olan Fatih, U21 Liginde 21 Maçta 6 gol attı. Türkiye Kupasında 16 maçta oynayarak 1 gol attı. Tff. 2.Ligde 57 maçta oynayarak 2 gol attı. TFF. 1. Ligde 25 maçta 5 gol attı. Süper ligde ise 14 maçta yer aldı. Stoper mevkinin başarılı futbolcusu Fatih ile anlaşma sağlanmaya çalışılıyor.
SADIK’LA GÖRÜŞME YOK
Yeni Malatyaspor’un Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden Sadık Çiftpınar’la bir görüşmenin yapılmadığı ancak futbolcunun Yeni Malatyaspor’a gelerek oynamak istediği belirtiliyor. Ancak Yeni Malatyaspor Kulübü buna henüz sıcak bakmıyor.
ISSAM CHEBAKE VE AFRİYİE ACQUAH İLE ANLAŞILMADI
Yeni Malatyaspor Kulübü beklemelerine rağmen Issam Chebake Ve Afriyie Acquah ile görüşmedi. Issam Chebake’in kendisine kulüp aradığı Afriyie Acquah’ın ise henüz bir kulüple anlaşmadığı kaydedildi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek iki futbolcuyla yeniden anlaşmalarının söz konusu olmadığını bildirdi.
TETTEH, FOFONA VE MALLAN İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, sözleşmeleri sona eren Fofana, Mallan ve Tetteh ile yeniden görüşme va anlaşma kararı aldıklarını belirterek “Geçen sezon takımımıza oyunlarıyla katkı veren ve sözleşmeleri sona eren Mallan ve Tetteh ile yeniden görüşüyoruz. Kiralık ya da bonservisleriyle almak istiyoruz. Kulüpleri ile görüşüyorlar, gelmek içinde istekliler. Bu konuda bir anlaşma bekliyoruz. Sözleşmesi sona eren Fofana Malatya’da oynamak istediğini söyledi ve görüşüyoruz. Muhtemelen 3 futbolcumuzu kadromuzda tutacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.
HADEBE GİTMEK İSTİYOR
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel Hadebe’nin yurtdışından gelen teklifleri değerlendirmek istediğini belirterek “Hadebe gitmek istiyor. ABD’nin Houston Dynamo FC’ye transferi konusunda Başkanımızla görüştü, gitmek istediğini söyledi. Bunun üzerine bir anlaşma fırsatı doğdu” dedi. Yeni Malatyaspor, Hadebe’nin satışı için Houston ile 1,5 milyon Euro’ya prensipte anlaştığı ve her transferinde yüzde 30 pay talebinin de kabul edildiği bildirildi.
MUSTAFA BİR YERE GİTMİYOR
Yeni Malatyaspor’un genç futbolcusu Mustafa Eskihallaç’ında satılacağı yolundaki haberleri doğrulamayan Yeni Malatyasporlu yöneticiler bu futbolcunun sözleşmesinin devam ettiği ve satışının söz konusu olmadığını ifade ettiler.
Spor, 26 Mayıs 2021 10:21
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor'a Yazık Oluyor: 0-8

Yeni Şire Pazarı'ndaki 70 İşyerinin Kurası Çekiliyor

Metruk evde piknik tüpü patladı, yangın çıktı

Vali Yavuz'dan Damlataş Mağarası Talimatı

Akçadağ'daki Damlataş Mağarası'na Ne Oldu?

İş Adamı Yaptırdığı Okulu Ziyaret Etti

İş Adamı Sabri Günata Yaşlı Bakım Evi Yaptıracak

Yeşilyurtspor 5 Futbolcuyla Kadrosunu Güçlendirdi

Yazıhan Ovası Malatya'yı Doyuracak

Malatyalı Girişimcinin Projesi Avrupa’da Kabul Edildi

Malatya'da Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı

Malatya'da İnşaat Ustaları dernek Kurdu

Doğanşehir'de Kırsal Konutlar Teslim Ediliyor

Yeni Malatyaspor'a 6 Puan Silme Cezası

Hekimhan'da 110 Adet Konut Kura İle Satılacak

Yeni Evlenen Çiftlere Eşya Desteği Verildi

'Sanatın İzinde' el sanatları sergisi açıldı

Büyükşehir Kaynarca'ya Spor Tesisi Yapıyor

AKSA MÜDÜRÜ GÜNGÖR ATEŞ ARAPGİR’İ ZİYARET ETTİ

Vali Yavuz Cemevi Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Kale’de Otel Yapılacak Araziye El Koydular

Hasan Basri Karataş Vefat Etti

Karakaya'dan Malatya'ya İçme Suyu Arayışı

Bursaspor Maçı Malatya'da Oynanacak

Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Konak'ta Hasar Alan Köprü Onarıldı

Yeşiltepe ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ İle Şenlendi

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği
