Malatya'da 6 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtılıyor
Gündem, 07 Mayıs 2021 11:32Malatya Büyükşehir Belediyesi BELSOS Şirketi aracılığıyla 5 bin aileye iftar bin aileye de sahur ikramında bulunuyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda iftar programlarımızı maalesef pandemi kısıtlamalarından dolayı gerçekleştiremiyoruz. Vatandaşlarımızla iftarda birlikte olamasak da yemek dağıtım programımızla her vatandaşımızın evine misafir olmaktayız. BELSOS Şirketimiz tarafından hazırlanan sıcak yemekler binlerce aileye yine ekiplerimiz tarafından ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyemiz iştiraklerinden BELSOS şirketimiz günlük 5 bin aileye iftar bin aileye de sahurda sıcak yemek ulaştırmak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak veren el ile alan el arasında aracı olarak hayırseverlerimiz tarafından tarafımıza ulaştırılan yardım malzemeleri de yine ihtiyaç sahiplerine tarafımızca ulaştırılıyor” dedi.
Yemek Dağıtımlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı ise, “BELSOS Genel Müdürlüğü olarak Ramazan Ayının başlamasıyla birlikte Ramazan Bayramının bitimine kadar sürecek olan Ramazan İftar Yemek dağıtımımız ve Sahur dağıtımımız oluyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Valiliği ve Kızılay’ın iştirakleriyle Ramazan ayının ilk birkaç günü 3-4 bin kişiye sıcak iftar yemeği dağıtımını yapıyorduk. Ancak, gelen talepler sonucunda artık günlük 5 bin kişiye sıcak iftar yemeği, 1000 kişiye de sahur yemeği dağıtımı yapılıyor. Dağıtımlarımız bayram sonuna kadar devam edecek. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza, engelli vatandaşlarımıza ve kimsesiz vatandaşlarımıza yemek dağıtımlarımızı yapıyoruz. Sıcak yemeklerimiz adreslere kadar teslim ediliyor. Projemizde Malatya Büyükşehir Belediyemize iştirak eden paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gündem, 07 Mayıs 2021 11:32
Yorumlar (0)
Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
