GÜDER: KANDİL GELENEKLERİMİZİ YAŞATMAMIZ GEREKİYOR
Gündem, 27 Mart 2021 20:36Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Berat Kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Tüm İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini kutlayan Başkan Güder, kandillerin sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Gülhan Kırıcı Bayındır ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’ndeki gönüllü üyelerin Berat Kandili için özel olarak hazırladığı kandil simitlerini, vatandaşlara ikram etti. Vatandaşlara tek tek kandil simidi vererek, kandillerini kutlayan Başkan Güder, kandillerimizi hatırlatmak ve geleneklerimizin unutulmaması gerektiğinin altını çizerek, kandillerin sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.
BAŞKAN GÜDER: “KANDİLİ GELENEĞİMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ”
Emeklerinden dolayı Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi üyelerine teşekkürlerini ileten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ne ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içindeyiz. Dinimizde bazı günlerin özel anlam ve önemi var. Bunlardan biride Berat Kandilidir. Berat gecesi hayat yolculuğumuzun en bereketli duraklarından biridir. Tüm insanlığın, kendisine sıkıntı veren şeylerden beraat ettiği bir kandil olmasını diliyoruz. Yapılan sevapların kabulünü, hataların ise affını diliyoruz. Bugünleri iyi idrak edip, toplumumuzda bu geleneğimizi devam ettirmemiz lazım. Bu geleneklerden biride kandil simidi dağıtımı. Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifimizin kıymetli kadınları tarafından hazırlanan kandil simitlerimizi, vatandaşlarımıza dağıttık, kandillerini kutladık. Tüm İslam aleminin berat kandilini kutluyoruz” dedi.
(1).jpg)
Gündem, 27 Mart 2021 20:36
Yorumlar (0)
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
