Hastane de Alternatif Yol Tamamlandı
Sağlık, 25 Mart 2021 03:05Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin olduğu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu azaltacak alternatif bağlantı yolu tamamlandı.
Yapılan çalışmaları Başkan Gürkan, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve Daire Başkanları ile birlikte inceledi.
Malatya genelinde yaşanan trafik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla birçok çalışma gerçekleştiren ve bu kapsamda yeni bulvarlar, caddeler ve alternatif yollar açan Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşım noktasında ve hastahane içinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçebilmek için başlatmış olduğu alternatif yol çalışmalarını tamamladı. Son olarak asfalt serimi ile birlikte yatay ve düşey işaretleme çalışmalarını gerçekleştirdi.
Eğitim ve Araştırma Hastahanesi yanında çalışmaların tamamlandığını belirten Yol ve Altyapı Daire Başkanı Mehmet Mert, “Büyükşehir Belediyesi olarak Hastane çevresindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Anayurt Bulvarını açtık. İstasyon Caddesini genişleterek yeniledik. Bu çalışmaların yanında hastahane içi trafiğin rahatlatılması amacıyla Anayurt Bulvarından Çevre Yolu’na bir bağlantı yolu açılarak ve hastaneye ulaşım noktasında vatandaşlarımızın kullandığı kaldırımlar 2 metreden yaklaşık 5 metre genişliğe çıkarılmıştır” dedi.
HASTAHANEYE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRACAK
Büyükşehir Belediyesinin Malatya her noktasında hizmet ve yatırımlarına devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Malatya Trafiğini rahatlatmak için gerek Anayurt Bulvarı gerek Danişmetgazi Bulvarı olsun gerekse de Kuzey ve Güney Kuşak Yolları ile ilgili ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışma içerisindeler. Anayurt Bulvarını hizmete aldık, Danişmentgazi Bulvarı tamamlanma aşamasında. Ayrıca bu çalışmalarımızın yanında bağlantı yolları ile ilgili çalışmalarda devam ediyor. Ergenekon kavşağın-Anayurt Bulvarından Eğitim ve Araştırma Hastahanesi içinden geçerek Çevre Yolu bağlantı yolumuzu ekiplerimiz tamamladı. Bu yolumuz aynı zamanda hastahane içindeki trafik yoğunluğunu da rahatlatacak. Vatandaşlarımızın hastahaneye ulaşımı noktasında çok dar olan kaldırımlarda 2 metreden yaklaşık 5 metreye çıkarılarak vatandaşlarımızın bu noktadaki mağduriyetlerinin de önüne geçilmiş oldu. Gerçekleştirilen bu çalışmalarda emeği bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Sağlık, 25 Mart 2021 03:05
Yorumlar (0)
Milletvekili Ölmeztoprak Ziyaretlerde Bulundu
Başkan Er: Hal Binası Alanı En Prestijli Proje Olacak
KİTAP FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Malatya Kent Konseyinde GETAT Konferansı
Yeşilyurt'ta ‘Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
Yeşilyurt Belediyesi ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
Malatya'da Özel Tiyatroya Bakanlık Desteği
'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi' Başlıyor
Darende'de Patates Şenliği Yapıldı
Darendeliler Doğu Turuna Çıktı
Avukatlık Ücretlerine Yüzde 36,15 Zam Yapıldı
Öztürk: Malatya'da 61 Bin Kişi Konteynır da Yaşıyor
Darende Üzerlikleri Tescil Ediliyor
YERLİ DİJİTAL ATÖLYEYE İLK KATKI GAZİANTEP'TEN
Doğanşehir’de Tren, Otomobile Çarptı
Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
