Çay ocağı ihalesinde tehdit iddiasıyla tutuklandı
Asayiş, 17 Şubat 2020 16:30Malatya Emniyet Müdürlüğü çay ocağı ihalesinde tehdit iddiasında bulunan bir kişi tutuklandı.
Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada "06.01.2020 günü Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen çay ocağı ihalesinde şüpheli V.Ö. isimli şahsın tanımadıkları kalabalık bir grup ile birlikte ihale bölgesine gelerek kendilerine ihaleye gireceklerini söylediklerini 8 bin Türk Lirası vermeleri akabinde ihaleye girmeyeceklerini söylemek suretiyle müşteki şahıslardan bu parayı aldıkları ancak farklı tarihlerde işyerine gelerek 2 bin lira ve 4 bin lira daha para aldıkları sürekli telefon ile ve yüz yüze tehdit etmeleri sonrasında V.Ö. isimli şahsın açık kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmış. Şüpheli şahıs Yeşiltepemahallesi ardiyeciler sitesinda yakalanmıştır. Şahsın Mala Zarar Verme ve Tehdit suçlarından aranma kaydı olduğu anlaşılmıştır. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli Mahkemece TUTUKLANMIŞTIR" denildi.
YAŞAM MERKEZİNDEKİ HIRSIZLIK
Emniyet Müdürlüğü açıklamasında "13.02.2020 günüÇamurlu Mahallesinde bulunan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde meydana gelen 1 adet cep telefonu, 1 adet kol saati, 1 adet gümüş alyans yüzük çalınması olayı ile ilgili; Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın Suça Sürüklenen Çocuk olduğu tespit edilerek 15.02.2020 günü yakalanmış ve Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen şahıs suç eşyaları ile birlikte yakalanarak hakkında Suç eşyasını satın almaktan işlem yapılmış, Elde edilen malzemeler sahibine teslim edilmiştir" ifadelerine yer verildi.
KAYIP ÇOCUK BULUNDU
Adana da kayıp olan bir çocuk Malatya da Motosikletli Polis Timler Büro Amirliğine bağlı Yaya Devriyeler olarak yapılan çalışmalarda;Adana İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce Kayıp Şahıs olarak Aranan yaşı küçük çocuk, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim eedildi.
FUHUŞA PARA CEZASI
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; 16.02.2020 günü saat:20.30 sıralarında Polis sorumluluk bölgesinde bulunan bir adreste FUHUŞ yapıldığı tespit edilmiş, iki şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli adli işlem yapılarak 4.000 TL idari para cezası kesildi. Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapıldı.
Öte yandan Çeşitli suçlardan aranma kaydı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan (4) şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiş, (3) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.
Asayiş, 17 Şubat 2020 16:30
Yorumlar (0)
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
