Büyükşehir Mezarlıkların Bakım ve Temizliğini Yapıyor
Gündem, 10 Mart 2021 12:34Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyükşehir Belediyesine bağlı mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehir Mezarlığı, Sancaktar Mezarlığı, Kuyuönü Mezarlığı, Tecde Mezarlığı, Kiltepe Mezarlığı, Çöşnük Mezarlığı, Melekbaba Mezarlığı, Yaka Mezarlığı, Eski Yeşiltepe Mezarlığı, Yıldıztepe Mezarlığı ve Konak (Banazı) Mezarlığı’nda bakım onarım, budama ve temizlik çalışması devam ediyor.
VATANDAŞLARIMIZA 7/24 ESASINA GÖRE HİZMET VERİYORUZ
Mezarlıklarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Gönültaş, “Müdürlüğümüze bağlı 12 mezarlıkta bahar ayının gelmesiyle birlikte Ziraat Mühendisimizin kontrolünde mezarlıklarımızda kuruyan ağaçların kesimi, ağaç budama, güllerin budanması ve yeni ağaç dikimini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bahar ayının gelmesiyle birlikte hayırsever vatandaşlarımızın mezarlıklarımız için bağışlamış olduğu kilit taşı ve bordürleri ekiplerimizle birlikte uygulama işlemlerini mezarlıklarımızda yapıyoruz. Şuana kadar Çöşnük, Yıldıztepe ve Sancaktar mezarlıklarındaki çalışmalarımızı bitirdik. Şehir Mezarlığında yaptığımız çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çalışmalara Kiltepe, Kaynarca, Eski Yeşiltepe, Kuyuönü ve Konak(Banazı) mezarlıklarında devam ediyoruz. Mezarlıklar Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza 7/24 esasına göre hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Ayrıca Şehir Mezarlığında bulunan parsellerdeki ağaçların alçak olmasından ve vatandaşlarımızın ziyaretleri sırasında sıkıntılar yaşadığını tespit etmemizin sonrasında budama işlemlerini yaptık ve vatandaşlarımızın ziyaretlerini daha refah bir ortamda yapmalarını kolaylaştırdık” dedi.
.jpg)
Gündem, 10 Mart 2021 12:34
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
