Muhasebeciler Odası'ndan Başkan Gürkana Ziyaret
Ekonomi, 03 Mart 2021 15:06Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkanı ziyaret etti.

Ülke genelinde 3568 Sayılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunuyla 1 – 7 Mart arası tarihlerinin Muhasebeciler Günü olarak kutlanması dolayısıyla SMMM Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
“FARKINDALIK İÇİN ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ”
Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz, “1 - 7 Mart tarihleri arasında Muhasebeciler Haftası kutlanıyor. Bu anlamda muhasebenin toplumda farkındalığının artırılması noktasında kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Pandemi nedeniyle yaptığımız bazı etkinlikleri kısıtlı olarak yapıyoruz. Muhasebeciler Haftası nedeniyle ziyaretlerimize Büyükşehir Belediye Başkanımızla başladık. Kabullerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. SMMM Odası Başkanı Serdar Böke ise, “Muhasebe mesleğini icra eden ve emek veren Mali Müşavirlerin her sene kutladığı 1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla farkındalık yaratmak için etkinlikler düzenliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla istişarelerde bulunmak için danışmak için kendilerini ziyaret ettik. Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
“KATILIMCI BELEDİYECİLİK İLKESİYLE STK’LARLA İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ”
Muhasebecilerin güçlü olmasıyla devletin ve milletin huzurunun yüksek olacağını söyleyen Başkan Gürkan, “Muhasebecilik işi önemli bir iştir. Devletin kayıtlarını, milletin kayıtlarını, ticaret erbabı insanların kayıtlarını tutan arkadaşlardır muhasebeciler. Muhasebeciler ne kadar güçlü olursa devletin ve milletin huzuru da o kadar yüksek seyreder. Malatya’da SMMM odamız görevde değişiklik ifa etmişler. Taze kan olma noktasında Serdar Böke SMMM Odası’nda yeni başkan olarak göreve başlamış. Mutlu bir tablodur ki önceki dönem başkan olan Nuh Boyraz ve bu dönemde başkanlık görevinde bulunan Serdar Böke birlikte aynı yönetim içerisinde görevleri en güzel şekilde ifa ediyorlar. Meslek odaları ve STK’lar açısından bu durum önemli bir anekdottur. Bu durum takdire şayandır. Bu tabloyu bizlere yaşattıkları için Serdar Bey ve Nuh Bey’e teşekkür ediyorum. Bizler yönetim olarak katılımcı belediyecilik yönetimi çerçevesinde yapmış olduğumuz işleri STK’larla, meslek kuruluşlarıyla ve sosyal taraflarla ortak değerlendirerek yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasında katkılarını hep gördük. Desteklerini her zaman yanımızda hissettik. SMMM Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin Malatya ile ilgili görüşlerini, meslek sorunlarını, sıkıntıları varsa dinlemek için Büyükşehir Belediyesi olarak neler yapabiliriz istişaresini yapacağız. Görüş ve önerileri noktasında yol haritamızı ve yön pusulamızı belirleyeceğiz. Katılımcı Belediyecilik ilkesini ve istişare kültürünü önemsiyoruz. STK’ların gerçek amacı doğrultusunda çalışmasının en güzel örneğini tezahür ettiren SMMM odamız. Görev değişikliğini gerçekleştirerek hem yeni başkanımız hem eski başkanımız bizleri aynı yönetim içerisinde yer alarak ziyaret ettiler. Başkanlarımızın şahsında tüm SMMM Odasına kayıtlı muhasebecilerin haftalarını kutluyor tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ekonomi, 03 Mart 2021 15:06
Yorumlar (0)

Yıldız: Mücbir Sebep Süresi Uzatılmalı

Kılıç: İstanbul öz, Malatya üvey evlat mı?

Yerli Tütün Kaçak Oldu... Artık Tütün Satmak Cezalar Getiriyor

MGC'den Sağlık Müdürü Karaca'ya Ziyaret

Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarını Bakanlara Anlattı

Büyükşehir'den Açıklama: Her türlü yasal imkan kullanılmıştır

MEZARLIKLARDA BAHAR VE BAYRAM TEMİZLİĞİ

'Don felaketi Malatya'ya Acının Katmerlisini Yaşattı'

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahipleri İçin ‘Kurban Bağış’ İstedi

Malatya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

100. Yıl Parkı Çevresinde Güvenlik Denetimleri Yapılıyor

‘Nezaket Okulları’ Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Büyükşehir 200 Adet Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Meydancık Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

Deprem Çalıştayı Sonuç Raporu Yayınlandı

Malatya'da 15 Torbacı Tutuklandı

Eşini öldüren Koca: Her iki kurşun eşime isabet etmiş

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor
