BATTALGAZİ SOSYAL TESİSLERİ HİZMETE AÇILIYOR
Gündem, 03 Mart 2021 21:05Battalgazi Belediyesi, Covid-19 tedbirleri çerçevesinde Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezini 4 Mart Perşembe gününden itibaren yeniden hizmete açılıyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle Sosyal Tesislerdeki hizmetlerine bir süre ara veren Battalgazi Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği Covid-19 tedbirleri çerçevesinde Sosyal Tesislerinin kapılarını yeniden hizmete açıyor. Malatya’daki tüm vatandaşlar tarafından büyük rağbet gören Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi, ‘Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde’ yer alan mesafe koşulları ve yüzde 50 kapasite sınırlamalarına uymak kaydıyla, 4 Mart Perşembe günü (yarın) itibaren 07.00-19.00 saatleri arasında yeniden faaliyetlerine başlıyor.
BAŞKAN GÜDER, SOSYAL TESİSLERDEKİ SON KONTROLLERİ YAPTI
Koronavirüs salgınında ortaya koyduğu etkin mücadele ile büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte koronavirüs tedbirleri çerçevesinde 4 Mart’ta yeniden hizmete açılacak olan Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Sosyal Tesisler Müdürü Ayhan Ağçapa’dan son kontroller hakkında bilgiler alan Başkan Güder, açılacak olan Sosyal Tesislerde her zaman olduğu gibi kontrollü normalleşme sürecinde de sosyal mesafe ve hijyen konusunda üst düzey tedbirlerin uygulanacağını belirtti.
BAŞKAN GÜDER: “TEDBİRLERİMİZİ EN ÜST DÜZEYDE ALDIK”
Battalgazi Belediyesi olarak normalleşme süreci için tüm tedbirleri aldıklarını aktaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Belediyemizin Orduzu Galip Demirel Çınar Park ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni 4 Mart Perşembe günü yeniden pandemi kuralları çerçevesinde hizmete açıyoruz. İki tesisimizi ziyaret ederek, son kontrollerimizi yaptık. Vatandaşlarımız yarından itibaren gönül rahatlığıyla tesislerimizden yararlanabilecekler. Malumunuz bu süreçte birçok sosyal tesisimiz uzun süredir kapalıydı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme sürecinde, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı ve üyelerimizi yeniden tesislerimizde pandemi kuralları çerçevesinde yeniden ağırlayacağız. Battalgazi Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm tedbirlerimizi aldık. Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen kural ve kaideleri her zaman olduğu gibi bu süreçte de harfiyen yerine getireceğiz. Yüzde 50 kapasite ile hizmet vereceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte vakalarımız daha çok azalır ve tedbirler daha da genişler. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim” dedi.
Gündem, 03 Mart 2021 21:05
Yorumlar (0)
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
Şair ve Yazar Bahri Çavuşoğlu Vefat Etti
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
