BAŞKAN GÜRKAN VETERİNERLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Gündem, 27 Şubat 2021 23:36Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Veterinerler Odasını ziyaret ederek, veterinerlerin ve Veterinerler Odasının sorunlarını dinledi.
Türk Veterinerler Birliği Merkez Konseyi’ne bağlı Malatya Veterinerler Oda Başkanı Ergün Koşar, 1992 yılından beri hizmet verdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın her konuda kendilerine kolaylık sağladığını ve yardımcı olduğunu belirten Malatya Veterinerler Odası Başkanı Ergün Koşar,’’ 1992 yılından beri hizmet noktasında gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar hiçbir isteğimizi ve arzumuzu geri çevirmediniz. Gerekli olan bütün kolaylığı gösterdiniz. Sağ olun teşekkür ediyorum’’ dedi.
‘’GÜZEL HİZMET ÜRETTİLER, GÜZEL HİZMET SERGİLEDİLER’’
Hizmet, gayret ve çabalarını yakından takip ettiğini dile getiren Başkan Gürkan, “Çok kadim bir dostum olan Ergün Bey veterinerlik görevini uzun süre hakkıyla yerine getirmişlerdir. Ben Battalgazi İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde iken kendileri de, Tarım İl Müdürlüğü’nde veteriner olarak görev yapıyordu. Güzel hizmet ürettiler ve güzel bir hizmet sergilediler. Ben kendilerine bu çalışmalarında dolayı teşekkür ediyorum. Bizler, Belediyeler olarak zaten katılımcı belediyecilik, birlikte ve beraberlik yönetimi içerisinde gerek meslek odalarımız olsun gerek işçi sendikalarımız olsun gerekse hemşeri derneklerimiz olsun veya diğer sosyal taraflarla şehrimizi yönetirken, şehrimizin yön haritasını ve yön pusulasını oluşmasında sizin görüş ve önerileriniz bizler için önemli, bizim için kıymetlidir. Bu anlamda da sizin görüş ve önerileriz veterinerlerimizin sorunları, problemleri belediye olarak aşabileceğimiz engeller varsa onların aşılabilmesi noktasında sizleri ziyaret ettim. Veterinerlerimizle ilgili gerek sayısal verilerde bilgi verme noktasında gerekse veterinerliğin Malatya Şubesi’nin kurulması süreci içerisinde vermiş oldukları bilgilerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Gündem, 27 Şubat 2021 23:36
Yorumlar (0)
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
