Büyükşehir Belediyesi İstasyon Caddesini Genişletiyor
Gündem, 21 Şubat 2021 22:04Malatya genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yol açma ve yol genişletme çalışmaların sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolların işlevselliğini artırmak amacıyla genişletme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.
İstasyon Caddesi üzerinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “Malatya trafiğini rahatlatmak için istasyon caddemizin genişletilmesi için çalışmalar başlattık. Hastane’nin buraya yapılması ile birlikte akşam ve sabah trafik yoğunluğu yaşanmakta. İstasyon caddemiz bir gidiş bir gelişti. Yapmış olduğumuz çalışmalarla dört şerit olarak düzenleyeceğiz. Yüzde 40 oranında trafiğin rahatlamasını sağlanacak” dedi.
“MALATYA’NIN ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İstasyon Caddesi’nin genişletilmesi çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz süreç içerisinde Anayurt Bulvarı’nın dört şerit şeklinde yapılması ve bağlantı yollarının da buna uygun hale getirilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bölgedeki trafiğin rahatlatılması noktasında İstasyon Caddemizin 4 şeride çıkarılması için arkadaşlarımızın yapmış olduğu planlamalar çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt öncesi yapılan işlemleri yerinde görüp incelemek için değerli Bakanımız ile birlikte buradayız. İnşallah Malatya’nın birinci sorunu olan ulaşım ve trafik sıkıntısını gerek Anayurt Bulvarı gerekse de Danişment Gazi Bulvarı, Güney ve Kuzey Kuşak Yolları ve Kuzey Çevre Yolu ile çözüme kavuşturmuş olacağız. Çalışmalarımız memleketimize ve insanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
“ÖNEMLİ OLAN MALATYALI HEMŞEHRİLERİMİZİN MUTLU OLMASI”
Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlarının devam ettiğini belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi şu açıklamalarda bulundu: “Büyükşehir Belediyesi çalışıyor, AK Partili Belediyeler çalışıyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle göreve geldiği günden itibaren şehir içi ulaşımını rahatlatmak adına atmış olduğu adımlar bir Malatyalı olarak bizleri de memnun ediyor. Gerçekten şehrin rahatlaması önümüzdeki süreçte kuşak yollarının ve çevreyolunun faaliyete geçmesi ile birlikte bu trafik çok daha rahatlayacak. Malatya gün geçtikçe büyüyor. Anayurt Bulvarı’nı daha önceden hizmete açmıştık. Bugün burada yapılan çalışma özellikle hastane ve emniyetin burada olması nedeniyle sıkışan trafiği rahatlatmış olacak. Anayurt Bulvarı’na da çok güzel bir bağlantı yolu kazandırılmış olacak. Önemli olan Malatyalı hemşehrilerimizin mutlu olması. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemiz insanların ulaşım sorunlarını ortadan kaldırarak Malatyalıları memnun ediyor” şeklinde konuştu.
Gündem, 21 Şubat 2021 22:04
Yorumlar (0)
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
