Battalgazi'de Yüz Yüze Eğitim Başladı
Eğitim, 15 Şubat 2021 00:59Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Ata İlkokulu ve Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulunda yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla ziyaret etti.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, AK Parti Battalgazi İlçe Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ve Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte yüz yüze eğitime başladığı Orduzu Ata İlkokulu ve Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulunu ziyaret etti. Yüz yüze eğitimin ilk gününde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Güder, öğrencilere tablet, kitap ve çeşitli hediyeler dağıttı. Battalgazi Belediyesi tarafından Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulunda yaptırılan Fen Bilimleri Laboratuvarı’nın açılışını da gerçekleştiren Başkan Güder, “Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir dönem temenni ediyorum” dedi.
Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, “Bugün itibariyleülkemizde kırsal kesimlerde okullarımızı açtık. İlçemizde 54 tane okulumuzu açmış bulunmaktayız. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti. Bakanlığımızın göndermiş olduğu tabletlerin dağıtımını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız eğitime büyük destekler veriyor, öğrencilerimize duyarsız kalmıyor. Başkanımız çocuklarımızın gereksinimleri olan laboratuar ve okul ihtiyaçlarını gideriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve öğrencilerimize de başarılı bir dönem diliyorum” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “BAŞARI DOLU BİR DÖNEM DİLİYORUM”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “İlçemizde toplam 85 okulda bugün itibariyle yüz yüze eğitimler başladı. Yüz yüze eğitim başlamadan önce Battalgazi Belediyesi olarak okullarımızda dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdik. Belediye olarak üzerime düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Kaymakamımızla ve ilçe başkanımız ile birlikte Orduzu’muzun kırsal alanında bulunan Ata İlkokulu ve Mecit Şahaplıoğlu ortaokulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimize başarı diledik. Okullar açılmadan önce Battalgazi Belediyesi olarak öğrencilerimize neler yapabilirizin çalışmalarını yaparken, okul müdürleri ve hocalarımız ile istişarede bulunduk. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve yeni bir dönemde sağlıklı, başarılı bir dönem geçirmelerini dilemek için buradayız. Şükürler olsun 54 okulumuz açıldı. İnşallah biran önce bu pandemi sonlanır ve tüm okullarımız yüz yüze eğitime başlar. Çocuklarımızı sınıflarında gördük. Yüzlerinde oluşan neşeyi şahit olduk. Tüm öğrencilerimiz uzun zamandan beri evlerindeler. Mahsur kaldılar. İnşallah kısa sürede pandemi sonlanır ve bizde normal hayatımıza döneriz. Okulumuzda birde lavoratuvar açtık. Buranın ihtiyaçlarını inşallah belediyemiz karşılayacak. İnşallah burada güzel çalışmalara imza atılacak. Tüm Türkiye ve ilçemizdeki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir dönem temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
KAYMAKAM DURAN: “ÖĞRENCİLERİMİZ 3 ALTIN KURALA DİKKAT ETMELİ”
Öğrencilerin yüz yüze eğitimde 3 altın kurala mutlaka dikkat etmesi uyarısında bulunan Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, “Bugün Milli Eğitim Bakanlığımız, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri üzerine kırsaldaki okullarımızın açılmasına karar verdi ve ilçemizdeki 54 okulumuz, 2.dönem eğitim ve öğretimine başladı. Bugünde öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikteyiz. Belediye Başkanımız Osman Güder’de öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti. Hep birlikte öğrencilerimize başarı dileğinde bulunduk. Lavoratuvar açılışını yaptık. Tabletlerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. İkinci dönem eğitimin öğrencilerimize başarı getirmelerini rabbimden niyaz ediyorum. Özellikle sıkıntılı süreçten geçtiğimiz bugünlerde öğrencilerimiz üç altın kurala uymalarına özen göstermelerini bekliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Eğitim, 15 Şubat 2021 00:59
Yorumlar (0)
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
