AĞBABA TAKSİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Siyaset, 11 Şubat 2021 22:00CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya merkezindeki taksi duraklarını gezerek taksicilerin sorunlarını dinledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, taksicilerin sorunlarını dinledi.Özellikle pandemiden kaynaklı ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları nedeniyle sorunlarının arttığını söyleyen taksi esnafı yetkililerden destek istediler.
Ağbaba, beraberinde parti yöneticileriyle birlikte Malatya merkezindeki taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnaflarıyla sohbet edip, dertlerini dinledi. Ağbaba'ya sıkıntılarının artarak devam ettiğini kaydeden taksiciler, yüksek trafik sigortası,sürekli kesilen trafik cezaları ve bazı durak yerleri ile ilgili problemlerinin çözülmesi istediler.Taksiciler, ‘kazandığımızdan daha fazlasını vergilere veriyoruz' diye sitem ettiler.
ESNAFIN KAPALI OLMASI TAKSİCİLERİ DE OLUMSUZ ETKİLEDİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise yaptığı değerlendirmede; “Taksici esnafı dediğimiz zaman çok büyük bir kitleden bahsediyoruz. Türkiye genelinde 100 bine yakın takside yaklaşık 300 bin kişi geçimini sağlıyor. Bu da yaklaşık 1 milyonluk nüfus anlamına geliyor.Bir milyon insanın ekmek kapısı olan taksiler zaten çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyayken bir de üzerine pandemi ve sokağa çıkma yasakları eklendi. Özellikle hafta sonları kısıtlamalar çok ciddi bir kriz sebebi.Taksicilerimiz lokantaların, kafelerin, okulların ve diğer esnafların hem kapalı olması hem de para kazanamamalarının kendilerini de olumsuz etkilediğini belirtiyor” ifadelerini kullandı.
TAKSİCİLERİMİZİN SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Tüm esnafın sorunlarını sıklıkla gündeme getirdiğini kaydeden CHP Milletvekili Veli Ağbaba, “Maalesef pandemiden kaynaklı tüm esnaflarımızın olduğu gibi taksici esnafın da sıkıntıları fazla. Özellikle devlet tarafından alınan vergilerin fazlalığı ortak şikayet konusu. Hem Malatya'daki hem de tüm Türkiye'deki taksicilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Türkiye şartlarında en zor mesleklerden biri olan taksicilerimizin sorunlarının çözümü için her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Siyaset, 11 Şubat 2021 22:00
Yorumlar (0)
Yeni Malatyaspor: 0 1461 Trabzon FK: 4
TGK Sonuç Bildirgesi: BİK Teşvik Edici Olmalı
TGK: Gazetecilik Yasayla Güvence Altına Alınmalı
Ölmeztoprak’tan Bakan Yerlikaya’ya Malatya raporu
Yeşilyurtspor: 0 Kahramanmaraşspor: 2
Anadolu Basını Bolu'da Buluştu
Orduzu'da İntihar Eden Kadının Kimliği Belirlendi
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
Arapgir de Bilim Şenliği Başladı
Deprem Çalıştayı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SÜMER PARK'A VEFA KONAĞI YAPILIYOR
Yeşilyurt Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi
Sadıkoğlu: Dördüncü geçici vergi dönemini yeniden getirmeyin
Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı Yenileniyor
AĞBABA: ÇOK SAYIDA MÜKELLEF HAK KAYBINA UĞRAYACAK
Babacan: Terörsüz Türkiye Sürecini Adım Adım İlerletiyoruz
Arguvan Belediyesi Cumhuriyet Konseri Düzenliyor
ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP Malatya İl Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
Hayvan Yetiştiricilerine 50 Ton Arpa Desteği!
Malatya'da 11. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı Açılıyor
Cumhuriyetin Kuruluşunun 102. Yılı Kutlanacak
Malatya'da Yapılan Kırsal Konutların Sorunları Ele Alındı
Konak Düzdaşı Konutları Tamamlanıyor
Darende'deki Evini Müzeye Dönüştürdü
Darende Ağılbaşı Hizmete Kavuştu
Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı
Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu
Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'
'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI
Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu
Nemrut Dağında Kitap Okudular
Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği
Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı
Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?
Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı
CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI
Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı
