Zorlu Vakfı Malatya'da İlkokul Yapacak
Eğitim, 09 Şubat 2021 20:00Mehmet Zorlu Vakfı tarafından Malatya'da ilkokul yapılacak. Akçadağ ilçesi Güzyurdu mahallesine yapılacak Okul yapımı için Malatya Valiliği ile Vakıf arasında protokol imzalandı.
Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında Malatya'nın Akçadağ İlçesi Güzyurdu Mahallesinde Mehmet Zorlu Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfınca 2021 yılında inşaatına başlanacak olan 4 derslikli İlkokul ile ilgili Vali Aydın Baruş Başkanlığında Mehmet Zorlu Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imza töreni yapıldı.
Vali Aydın Baruş, Valilik Makamında düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, ‘Eğitime Yapılan Katkının Kutsal Bir Katkı’ olduğunu belirtti.
Vali Baruş; “Akçadağ İlçemiz Güzyurdu Mahallesinde Hayırsever Mehmet Zorlu Vakfı tarafından yaptırılacak 4 derslikli ilkokulun inşaatına ilişkin protokolü imzalıyoruz. 24 Ocak depreminin ardından okullarımızı yeniliyoruz. Hasar gören okullarımızın yenilenmesi için hayırseverlerimizin katkılarıyla değişik zamanlarda protokoller imzalıyoruz. Bugün de Mehmet Zorlu Vakfı ile bu protokolü imzalıyoruz. Güzyurdu Mahallesinde eğitim görecek çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda eğitim hayatlarına devam edebilecekler. Ben de Malatya adına Valiliğimiz adına Mehmet Zorlu Vakfı adına burada bulunan Aytekin Bey’e katkıları için çok teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan katkı kutsal bir katkıdır. Gelecek nesiller Türkiye’nin geleceğidir. Bu sebeple tüm hayırseverlerimizi okul yapımına destek vermeye davet ediyorum. Ülkenin geleceğine katkıda bulunmak çok değerli bir hayır işidir. Mehmet Zorlu Vakfının da bunu yaptığını biliyoruz. Bizler de Malatya olarak bundan çok büyük mutluluk duyduk" diyerek konuşmasını tamamladı.
Mehmet Zorlu Vakfını temsilen protokol törenine katılan Aytekin Bodur ise yapmış olduğu açıklama da; “Mehmet Zorlu Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı adına burada bulunmaktan onur duyuyorum. Sayın Valimize ve İl Müdürümüze bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Mehmet Zorlu Vakfı her zaman gençlerimize ve öğrencilerimize destek olmaya devam ediyor. Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
Konuşmaların ardından Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve Mehmet Zorlu Vakfı ile İlkokulun yapımına ilişkin protokol imzalandı.
Eğitim, 09 Şubat 2021 20:00
Yorumlar (0)
Çankaya Belediyesi Sabah Çorbası İkram Ediyor
YERLİ DİJİTAL ATÖLYEYE İLK KATKI GAZİANTEP'TEN
Doğanşehir’de Tren, Otomobile Çarptı
Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
