RADERDEN BAŞKAN GÜDERE ZİYARET
Gündem, 04 Şubat 2021 08:19Malatya Radyocular Derneği (RADER) Başkanı Sinan Cavlak ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güderi makamında ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Radyocular Derneği Başkanı Sinan Cavlak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dernek başkanı Cavlak ve yönetim kurulu ile uzun süre sohbet ve istişare eden Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları ve yatırımları hakkında kısa bilgiler verdi. Radyocular Derneği Başkanı Cavlak ise Battalgazi ilçesinin güzel yatırımlarla buluştuğuna dikkat çekerek, 2021 yılında yapacağı hizmet ve yatırımlarda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e başarılar diledi.
CAVLAK: “BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Radyocular Derneği Battalgazi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımları yakından takip ettiklerini dile getiren Radyocular Derneği (RADER) Başkanı Sinan Cavlak, “Zor günler geçirmiş, ciddi mücadeleler vermiş radyocu arkadaşlarla beraber, Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile bir araya geldik. Bizler Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarını ve yatırımlarını yakinen takip ediyoruz. Güzel hizmetlere imza atıyorlar. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Radyoculuk, aynı zamanda yerel yönetimlerle birlikte çalışan, onlar çalışmalarını takip eden ve eğer varsa yanlış bulduğu konuyu eleştiren, güzel yaptığı işlerde ise takdir ederek bunu destekleyen, aynı zamanda da topluma bunu aktaran yayın kuruluşlarıdır. Bizler radyolar olarak ortak payda da hareket ettiğimiz noktalarda var. 2021 yılında her ne kadar yayıncılık maliyetlerimiz ciddi oranda artmış olsa da, inşallah bu yıl ciddi çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bizim için atılım yılı olacağını düşünüyoruz. Bugün bizleri kabul eden başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise şunları söyledi: “Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Medya bir toplum için bir ülke için olmazsa olmaz kuvvetlerden bir tanesidir. Bir ülkenin bağımsız olması için şu dört faktör çok önemlidir; Siyasi bağımsızlık, ekonomi bağımsızlık, askeri bağımsızlık ve medya bağımsızlığı. Medya bağımsızlığı da bizimde olmazsa olmazlarımızdandır. Malatya ki radyo yayınlarından çok memnunum. Sık sık yalnız araba kullanırım ve mutlaka radyo açarım. Güzel yayınlar yapıyorlar. Toplumun birçok sıkıntısına parmak basıyorlar. Çözüm arıyorlar. Bu yönüyle başarılı işlere imza atıyorsunuz ve sizleri tebrik ediyorum. Bizler sürekli basınımız ile istişare içindeyiz. Radyocularımız ile istişare içindeyiz. Evet tabi ki eleştiri istiyoruz. Hepimiz Malatya’mız, Battalgazi’miz ve ülkemiz için çalışıyoruz. Yapıcı eleştiriye her daim ‘Evet’ ve bizlere yol gösterme noktasında her daim ‘Evet.’diyoruz. Fakat çamur atma noktasında kendi hissiyatını hamasete dönüştürüp, diğer insanları veya toplumu farklı noktalara taşıma noktasında medyacıyım diye geçinen insanlardan şikayetimi buradan ifade etmek istiyorum. Bu hayatta herkesin onuru, kişiliği, karakteri, vatanı ve milleti için yaşaması gerekir. Bunların değerinin hiçbir şey ile ölçülmemesi veya buna göre değerlendirme yapılmaması gerekir. Maalesef bazı insanlar, kendi menfaatleri uğruna mesleklerini ayakaltı etme noktasında bir tavır sergiliyorlar. Bunlar bizi üzüyor. Aslında medya denilince berrak, duruşu ve tavrı belli olan kişileri medyada görmek istiyoruz. Dediğim gibi elbette eleştiri olacak. Bu eleştirilere bize yapacaksınız ama bel altı vurmalar hem o sektöre hem de o kişilere olan güveni ve itimadı zedelemiş oluyor. Ama radyolarımızdan bu yönüyle memnunuz. Duruşları, tavırları, işleyişleri kendilerine yakışır bir şekilde bu görevi ifa ediyorlar. Sizleri tebrik ediyoruz” dedi.
Gündem, 04 Şubat 2021 08:19
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı

Malatya'da 2 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

5 Kahraman Askerimiz Şehit Oldu

Malatyalı Milletvekili Emir Sahneden Düştü

Büyükşehir Belediyesi Muharrem İftarı Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Büyükşehir Belediyesi Kapalı Sulama Tesisi Yapıyor

Yeşilyurt Belediyesi İmar değişikliklerini Kabul Etti

Akçadağ'a 25 Yataklı Hastane Yapılıyor

Yeni Malatyaspor 'Geçmiş' Dönemleri Yargıya Taşıyacak

Koçyiğit: 200 Milyon Kaynağın Olmadığını Fark Ettik

Bayraktar: Malatya'nın Elektrik Şebekesini Yenileyeceğiz

Baraj, gölet ve sulama tesislerinde suya girilmesi yasaklandı

Çilesiz Semt Pazarına Kütüphane Kurulacak
