Muhtarlar Büyükşehir'in Hizmetlerini Gezdi
Gündem, 01 Şubat 2021 06:44Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlara yönelik başlatılan hizmet-yatırım tanıtımı ve bilgilendirme gezi programları devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen gezi programına katılan muhtarlar hizmetleri değerlendirdi..
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların gezildiği programda, İnderesi Tabiat Parkı, Fuar Merkezi, Yeni İtfaiye Binası, Müzeler ve Vahap Küçük Hayır Çarşısı gezildi. Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının çok güzel ve insan odaklı olduğunu belirten muhtarlar, hizmetlerin çok yerinde olduğunu belirttiler.
“ÇOK GÜZEL PROJELER HAZIRLANMIŞ”
Kuluncak İlçesi Kömüklü Mahalle Muhtarı Osman Şahin, “Büyükşehir Belediyemiz çok güzel hizmetler yapmış. Emeği geçenlere ve hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Yeşilyurt İlçesi Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin, “Belediyemizin çalışmalarından çok memnun kaldık. Yapılan çalışmalar hoşumuza gitti. Bazı hizmetleri ilk defa gördük, çok güzel projeler hazırlanmış” ifadelerini kullandı.
Arguvan İlçesi Bozan Mahalle Muhtarı Hatun Yılmaz, “Başkanımız sağ olsun bizleri davet etti. Hizmetleri geziyoruz, çok güzel hizmetler yapıyor işi rast gelsin. Büyükşehir Belediyemiz mahallemizin kanalizasyon ve içme suyu ihtiyaçlarını karşıladı. Yapılan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Hekimhan İlçesi Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gider, “Başkanımız Selahattin Gürkan’a böyle bir gezi düzenlediği için teşekkür ediyorum. Sayın Selahattin Başkanımızın Malatya’daki hizmetleri gerçekten takdire şayan, çok güzel hizmetler yapılmış. Sayın Başkanımızdan kırsal mahallelerde de böyle sosyal çalışmalar yapmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“MALATYA HER AÇIDAN İLERLİYOR”
Battalgazi İlçesi Niyazi Mahalle Muhtarı Nilgün Tekatlı, “Büyükşehir Belediyemizin hizmet ve yatırımlarını geziyoruz. Şu anda Fuar alanındayız burası tabiatla iç içe mükemmel bir alan. Büyükşehir Belediyesi birçok projeyi hayata geçiriyor. Yemek ve Ekmek Fabrikası temelleri atılmış. Bu hizmetler Malatya halkı için çok önemli. Olası bir doğal afette halkımızın yemek ve ekmek ihtiyacı buradan karşılanır. Sayın Selahattin Başkanıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Malatya’da çok güzel projeler hayata geçiriliyor. Malatya her açıdan ilerliyor” ifadelerini kullandı.
Arapgir İlçesi Yukarı Körünge Mahalle Muhtarı Coşkun Gömünç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Belediye hizmet ve yatırımlarını geziyoruz. Malatya gelişiyor, çok güzel hizmetler var. Başkanımızın ekibi de çok iyi. Her zaman sorunlarımızla ilgileniyorlar. Mahallemizin asfaltı yüzde 90 oranında tamamlandı. Kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları tamamlandı. Başkanımıza güveniyoruz çok güzel bir gezi oldu. İlçelerimize de geziler düzenlenirse muhtarlarımızı bizler de misafir ederiz” dedi.
Battalgazi İlçesi Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat, “Dünya ve ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçte Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri muhtar arkadaşlarımızla birlikte gezdik. Ben tebrik ve takdir ediyorum. Özellikle Hayır Çarşısı’na Rahmetli Vahap Küçük isminin verilmesini takdirle karşılıyorum. İnsani anlamda Malatya markasıydı. İnşallah anısı Büyükşehir Belediyemizin katkısıyla bizimle beraber yaşayacak diye düşünüyorum. Diğer hizmetleri de gezdik bu anlamda Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum ” dedi.
“ÇALIŞMALAR BİZLERİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETTİ”
Kuluncak İlçesi Kaynarca Mahalle Muhtarı Tahsin Boyraz, “Bu gezide yapılan güzel hizmetleri görme imkânı bulduk. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İki yıl dolmadan böyle projelerin hayata geçirilmesi olumlu. Çok güzel projeler hazırlanmış. Belediye çalışmalarını olumlu buluyoruz. Kırsal mahalle olmamıza rağmen (Sivas Sınırında) bizim için de gereken bütün çalışmaları yapıyorlar” diye konuştu.
Arguvan İlçesi Akören Mahalle Muhtarı ve Arguvan Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Aslan ise, “Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetleri arkadaşlarımızla beraber yerinde gördük. Özellikle halk için yapılan çalışmalar bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu bir kazanımdır. Hayır Çarşısı’nda veren el ile alan elin birbirini görmediği ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet sunulduğu ve muhtaç vatandaşların faydalandığı güzel bir mekan. Böyle hizmetlerin ilçelerde de yapılmasını istiyoruz. İnderesi Tabiat Parkı çok güzel olmuş. Eski Askerlik Şubesi çok güzel bir Kent Müzesi olmuş. Burada eski tarihi yaşadık. Çavuşoğlu mahallesinde bulunan kilise harabe durumdaydı. Oraya da bir güzellik katmış. Medeniyetin bu olduğuna biz kaniyiz. İnşallah bunu herkes görür. Sayın Başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. İnşallah Başkanımızın bu güzellikleri yapmaya devam eder. Sayın Selahattin Gürkan’la çalışmak bir onurdur” ifadelerini kullandı.

Gündem, 01 Şubat 2021 06:44
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
