İGFden Güneydoğu Anadolu Çıkarması
Basında Biz, 30 Ocak 2021 02:12Merkezi Bursada bulunan ve 81 ilde örgütlenen İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkan Mesut Demir, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde İl Valileri ve Belediye Başkanları ile Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etti.

MARDİN (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Anadolu turu kapsamındaki ziyaretlerini Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sürdürdü. Genel Başkan Mesut Demir ve beraberindekiler, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illeri sonrasında Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis'e yaptığı ziyaretlerde İnternet Yasası ve İGF projeleri konusunda istişarelerde bulundu.
Ocak ayı itibariyle İGF Haber Ajansı'nın hizmete girdiğini, İGF TV’nin de önümüzdeki günlerde yayına gireceğini aktaran Genel Başkanı Mesut Demir, "Türkiye genelinde, Almanya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Türk Cumhuriyetleri'nde 2 bin 500 dolayında internet sitesi ağını federasyonumuz bünyesine aldık. Üyemiz internet sitelerine haber akışı ve destek hizmetlerimiz olacak. Reklam açısından da belli bir aşamaya geldik. Mart ayı içerisinde üye internet sitelerimize düzenli bir gelir sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
İnternet Yasası'nın bir an önce çıkması yönünde çeşitli platformlarda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Demir, çıkacak yasa ile merdiven altı tabir ettiğimiz internet sitelerinin de önüne geçileceğini söyledi. İGF Genel Başkanı Mesut Demir ve beraberindekiler, daha sonra Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ile birlikte, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illerinde protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Heyete, Mardin Gazeteciler Cemiyeti'nde BİK Şube Temsilcisi Adnan Günbegi, gümüş ayyıldız rozet hediye etti. Federasyonun Anadolu turu ziyaretlerinde İGF Genel Başkan Mesut Demir'e, Başkan Vekili Hürmüz Seda Köktener, Reklam Ajansı Başkanı Nurcan Köken ve Yönetici Asistanı Didem Üzerk de eşlik etti.
Basında Biz, 30 Ocak 2021 02:12
Yorumlar (0)

Fetiyespor, Yeni Malatyaspor'a Gol Yağdırdı: 6-1

Kenger Sakızı Darende'nin Markasıdır

Haluk Levent konser sonrası fenalaştı

CHP Doğanşehir İlçe Başkanlığına Koca Seçildi

Malatya'da Huzur Operasyonu

Akçadağ'da Pilav Şenliği Düzenlenecek

Özalper Mahallesine Taziye Evi Yapılacak

Vali Yavuz: Üniversite Öğrencilerimizin Sorunlarını Sahipleneceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Öğrencilerle Buluştu

İtfaiye Teşkilatlarında Personel Sayısı Artırıldı

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Yeşilyurtspor Son Dakikada Beraberliğe Ulaştı: 2-2

Vali Yavuz Tarihi Cem Evini Ziyaret Etti

Doğanşehir'de Tartışmalı İmar Planı Protestosu

AĞBABA, ÜRETİCİ BORÇLARININ ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Geçit: Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

MASKİ: 2.4 Milyar TL Değerinde Yatırımı Tamamladık

Sadıkoğlu: Basit usulle vergi devam etmeli

Arapgir'de Muhtarlar Toplantı Yapıldı

Turgut Özal Tıp Merkezi Pediatri Servisine Anlamlı Bağış

İnönü Üniversitesi Teknofest Yarışma Finallerinde

Keskin, Yeni Vergilendirme İçin Erteleme İstedi

Malatya'da Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne Kayhan Ay Atandı

Doğanşehir de Çilek Üretimi Yüz Güldürdü

Malatya’da iki yük treni çarpıştı: 1 yaralı

Özcan: Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak

Battalgazi Toptaş Mahallesinin Yolu Asfaltlandı

Geçen ay Malatya'dan 81 Bin Yolcu Uçtu

Malatya Valiliği 122 Milyon Yardım Yaptı

Malatyalı Arıcılar Sahte Bal'dan Yakınıyor

Malatya'da Suç Oranları Azaldı

Kabuklu fındığın kilosu 320 lirayı gördü

Doğanşehir'de ki Ahır Yangınında 10 Hayvan Telef Oldu

12 DEV ADAM 24 YIL ARADAN SONRA YARI FİNALDE!

TSO Battalgazi'de Taziye Evi Yapacak

Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Arenasına!

Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu

‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ Coşkusu
