SÜMER PARKTA İKİNCİ ETAP YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Gündem, 22 Aralık 2020 03:54Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sümer Park alanı içerisinde yaptığı çalışmaların birinci etabının tamamlanmasının ardından ikinci etap çalışmaları için hazırlıklara başladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sümer Parkta yapılacak olan ikinci etap çalışmaları öncesinde alanda incelemelerde bulundu.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemde bakım onarım ve yenileme çalışmasının birinci etabının tamamlandığı Sümer Park alanı içerisinde bahar ayı öncesinde ikinci etap çalışmalarına da başlanılacak. İlk etap çalışmalarında bakım onarım ve yenilemenin gerçekleştirildiği parkta, ikinci etap yenilemesinde yürüyüş yolları, peyzaj çalışmaları, süs havuzu ve çevre düzeni çalışmaları gerçekleştirilecek. Sümer Park alanı içerisinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bahar dönemi için Sümer Park alanında ikinci etap bakım onarım ve yenileme çalışmalarını yapacaklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Geçtiğimiz dönem içerisinde Malatya merkezde yer alan ve hemşehrilerimizin sıklıkla kullandıkları parklardan biri olan Sümer Park alanında yenileme ve bakım onarım çalışmalarını başlatmış ve akabinde aynı dönemde tamamlamıştık. Sümer Park içinde ikinci etap olarak çalışmalarımıza başlayacağız. Hemşehrilerimizin aileleriyle vakitlerini geçireceği güzel bir mekân olan Sümer Park’ta yapılacak çalışmaların projesini tamamladık. Bundan sonra hızlı bir şekilde bahar dönemine parkımızı yetiştirmek için ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını yürütecekler. Özellikle yeşile, çevreye ve kent estetiğine önem veren yönetim anlayışı içerisinde projelerimizi sürdürüyoruz. Şimdiden yapacağımız çalışmaların Malatya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Gündem, 22 Aralık 2020 03:54
Yorumlar (0)
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
TSO’dan 102 Yıllık Vefa ve Güçlü Gelecek Mesajı
Malatya'da 4 Torbacı Daha Yakalandı
Tarihi Eser ve Kaçak Malzeme Ele Geçirildi
Kuyumcular Yeni Çarşıyı da Beğenmedi
Malatya Valisi Seddar Yavuz Nereye?
Başkınık Derneği Yeni Yıl Gecesi Düzenledi
Fendoğlu, Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi İstedi
Av. İbrahim Kalı'nın Kardeşi Vefat Etti
TOKİ Arguvan'a Konut Yapmak İçin Başvuru Alıyor
Milletvekili Ölmeztoprak'tan Diyanet'e Ziyaret
Başkan Er: Malatya Bir Yılda Ayağa Kalktı
GENÇ MÜHENDİS ADAYLARI DUVAR ÖRMEK İÇİN YARIŞTI
Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım Platformu Kurdu
Yeni Malatyaspor Maça Çıkmıyor
Darende'nin Aslantaşları Yerinde Kalacak
Darende'nin 'Küllü Mağara'sı Keşfedilmeyi Bekliyor!
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Malatya’da 1. Oldu
Hekimhan'da Eğitime Destek Verenlere Teşekkür
Akçadağ'da Mevsimlik Tarım İşçisi Kamp Yapılıyor
Amatör Spor Kulüpleri Tesisinin Temeli Atıldı
Milli Teknoloji Hamlesi Sergisine İlgi Var
Fendoğlu, Uçak Seferlerini Bakan'a Sordu
Başkan Geçit Hayırseverleri Ağırladı
Ağbaba: Malatya İş Kazalarının Merkezi Oldu
'MALATYA'MIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKIYOR'
'HER EV BİR ATÖLYE' PROJESİ DEVAM EDİYOR
Vali Yavuz’un Türk Malları Haftası Mesajı
Battalgazi Belediyesi Gençlik Projelerini Görüştü
