ŞİRE PAZARI YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Spor, 09 Aralık 2020 17:35Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatyanın önemli alışveriş yerlerinden biri olan Şire Pazarının yönetimini ağırladı. Şire Pazarında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için teşekkür ziyaretine gelen Şire Pazarı Yönetiminde bulunan esnaflar, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, Başkan Gürkan ile istişarelerde bulundular.
Malatya’nın önemli ticaret merkezlerinden biri olan ve Malatyalılar ile birlikte Malatya’yı ziyarete gelen misafirlerin uğrak mekânlarından Şire Pazarı’nda Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Şire Pazarı’nın vatandaşların daha rahat kullanması, esnafların ürünlerini hijyen koşulları içerisinde sergilemesi adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Şire Pazarı’nda yaptığı çalışmaları esnaflarla birlikte ortak hareket ederek gerçekleştiriyor. Şire Pazarı Yönetimini Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan Başkan Gürkan, esnaflarla sohbet ederek, alan içerisinde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Şire Pazarı Yönetimi Başkanı ve esnaflarından İlyas Meral, Şire Pazarı içerisinde Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalardan sonra alışveriş alanının daha kullanışlı hale geldiğini belirtti. Meral, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilgili daire başkanlarımıza yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Şire Pazarımızın 2014 yılında tarihi bir yer olarak tadilatı yapıldı. Pazarımızın tekrardan işlevli bir hale gelmesi için bazı taleplerimiz oldu. Temizlik, tezgâhların düzeni, sokak giriş ve çıkışlarında park sorunu ve ulaşım anlamındaki taleplerimizi ilettik. İlettiğimiz taleplerin geri dönüşlerini olumlu yönde Büyükşehir Belediyemizden aldık. Bazı isteklerimiz daha oldu ve sağ olsunlar Başkanımız Selahattin Gürkan ve daire başkanlarımız notlarını aldılar. Zaten isteklerimizin birçoğu yapıldı. Kalan işlerimizde inşallah en kısa zamanda yapılacak” şeklinde konuştu.
Şire Pazarı yönetiminde yer alan ve Şire Pazarı esnaflarından olan Hanifi Fırat, Pazar içerisinde temizlik çalışmaları başta olmak üzere tezgâh standartlarına kadar bütün çalışmaların başladığını belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.
Şire Pazarı yönetiminde yer alan ve esnaflarından olan Uğur Çelik ise, “Şire Pazarında yönetim olarak Başkanımızdan bazı isteklerde bulunduk. İsteklerimiz geri çevrilmedi. Gerek Başkanımız gerekse de Daire Başkanlarımız tarafından isteklerimiz olumlu karşılandı. Biz Şire Pazarı yönetimi olarak projeler sunduk başkanımıza. Başkanımızda projelerimizi değerlendiriyorlar. Şire Pazarı içerisinde sokağımızın yenilenmesi, trafik sorunu, tarihi yazılarımızın yenilenmesi gibi birçok yeniliklerimiz yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Diğer projelerimizi de başkanımıza sunduk ve kendileri olumlu karşıladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımıza hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Spor, 09 Aralık 2020 17:35
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
