İnönü Üniversitesinden Geleceğe Nefes Ol - 5 Bin Çam 5 Bin Çınar Kampanyası
Eğitim, 02 Aralık 2020 05:38İnönü Üniversitesinde merkez kampüsü ağaçlandırma çalışmaları Geleceğe Nefes Ol 5 Bin Çam 5 Bin Çınar fidan bağışı kampanyasıyla devam ediyor. Mart ayına kadar devam edecek kampanyanın ilk aşaması, üniversite kuşak yolunda düzenlenen fidan dikme etkinliğiyle başladı.

İnönü Üniversitesi’nde merkez kampüsü ağaçlandırma çalışmaları “Geleceğe Nefes Ol – 5 Bin Çam 5 Bin Çınar” fidan bağışı kampanyasıyla devam ediyor. Mart ayına kadar devam edecek kampanyanın ilk aşaması, üniversite kuşak yolunda düzenlenen fidan dikme etkinliğiyle başladı.
Üniversite kuşak yolunda düzenlenen etkinliğe İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, rektör yardımcıları, rektör danışmanları, genel sekreter ve genel sekreter yardımcıları, dekanlar, meslek yüksekokulu müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
Kampanya hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi kampüsüne dikilen ağaçların geleceğe nefes olacağını vurgulayarak kampanyaya destek olmak amacıyla ayrıca bireysel olarak alınacak fidanların üniversite tarafından tahsis edilen yerlere dikilebileceğini belirtti. “Bugün üniversitemiz master planında yer alan yolun iki tarafını 10 bin ağaç ile ağaçlandırma hedefiyle, kampüsümüzü ağaçlandırma çalışmalarına başlıyoruz” diyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bugünden başlayarak en az 10 bin fidanın Mart ayına kadar üniversite kuşak yolunun her iki tarafına dikileceğinin altını çizdi. Kampanya kapsamında üniversitenin çeşitli alanlarına dikilen fidanların geleceğe nefes olacağına inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Mart ayına kadar Üniversitemiz Genel Sekreterliğiyle iletişime geçilerek İnönü Üniversitesi kampüsünü ağaçlandırma çalışmalarına destek olunabilir” diyerek sözlerini tamamladı.
Etkinlik, akademik ve idari personellerin birimlerine tahsis edilen alanlara fidan dikmesinin ardından son buldu.



Eğitim, 02 Aralık 2020 05:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
